Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 13:27:03
|
|
|
|
ledenaa
|
Kje bi jo pa kaj rezalo?
|
|
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 13:30:14
|
|
|
|
zvesta
|
Livia, jaz ima takšno zaščito zase. Ker sem bolj majhna in me potem rob pasu drgne po vratu. Se pa da dobit nekaj podobnega temu: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172849 Imajo tudi v trgovinah z avtomobilsko opremo. Aja, pa ta v BC je tak zelo oblazinjen, jaz imam zase samo takega iz pliša, brez pojštrčka not.
|
|
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 13:42:47
|
|
|
|
ledenaa
|
No,saj tega ne rabiš pri vseh sedežih pri kiddyu otroka nič ne reže,pas se zatakne tam spodaj in otroka ne reže nič je pa to drugače fajn zadeva
|
|
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 13:43:42
|
|
|
|
zvesta
|
ja, ledenaa, imaš prav.... res ne vemo točno, kaj je mislila avtorica teme.... meni je pač to padlo na pamet :)
|
|
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 15:03:33
|
|
|
|
livia
|
Točno to sem mislila, kar si pripela. Tega sem videla v BC v živo, pa mi je zgledal ful debel. Tudi naš pas se zatakne spodaj in naj ne bi rezal, kaj bo v resnici bomo pa videli. Imamo Roemerja oz ga še nimamo, še čakamo nanj.
|
|
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 18:34:21
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Livia mi imamo Cybexa in dva MC- pri vseh treh jo pas reže po vratu (pa lahko zatikam v vse žive odprtine, naštimujem v vse žive strani in delam klobocije, kako bi pas drugače nastavila, da tega ne bi bilo...pa je vseeno), ampak to debelo zaščito flkne dol in konec- jo ne mara- zdaj ima itak bunde in dam pas pod ovratnik- tako da ni panike, do poletja pa upam, da najdem blazinco, ki bo tanka in skorajda neopazna
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......