Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 13:27:03
|
|
|
|
ledenaa
|
Kje bi jo pa kaj rezalo?
|
|
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 13:30:14
|
|
|
|
zvesta
|
Livia, jaz ima takšno zaščito zase. Ker sem bolj majhna in me potem rob pasu drgne po vratu. Se pa da dobit nekaj podobnega temu: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172849 Imajo tudi v trgovinah z avtomobilsko opremo. Aja, pa ta v BC je tak zelo oblazinjen, jaz imam zase samo takega iz pliša, brez pojštrčka not.
|
|
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 13:42:47
|
|
|
|
ledenaa
|
No,saj tega ne rabiš pri vseh sedežih pri kiddyu otroka nič ne reže,pas se zatakne tam spodaj in otroka ne reže nič je pa to drugače fajn zadeva
|
|
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 13:43:42
|
|
|
|
zvesta
|
ja, ledenaa, imaš prav.... res ne vemo točno, kaj je mislila avtorica teme.... meni je pač to padlo na pamet :)
|
|
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 15:03:33
|
|
|
|
livia
|
Točno to sem mislila, kar si pripela. Tega sem videla v BC v živo, pa mi je zgledal ful debel. Tudi naš pas se zatakne spodaj in naj ne bi rezal, kaj bo v resnici bomo pa videli. Imamo Roemerja oz ga še nimamo, še čakamo nanj.
|
|
|
|
RE: zaščita za avtomobilski pas 10.11.2009 18:34:21
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Livia mi imamo Cybexa in dva MC- pri vseh treh jo pas reže po vratu (pa lahko zatikam v vse žive odprtine, naštimujem v vse žive strani in delam klobocije, kako bi pas drugače nastavila, da tega ne bi bilo...pa je vseeno), ampak to debelo zaščito flkne dol in konec- jo ne mara- zdaj ima itak bunde in dam pas pod ovratnik- tako da ni panike, do poletja pa upam, da najdem blazinco, ki bo tanka in skorajda neopazna
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?