Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Pri nas smo se šli varne dneve in pazili samo v nevarnih... pa nas je teta Ovulacija prišla obiskat ravno v teh "varnih" dnevih....:)- Rezultat te :)-varnosti:)- neplanirano a zelo zaželeno pričakujemo 3.7.05 in nas že veselo brca:bravo:!
Enako kot pri pupi25 - tudi mi smo pazili samo v "nevarnih" dneh. Pa je bila očitno ovulacija za celih 14 dni kasnejša... tako da 10.6. pričakujemo prvega sončka.
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- saj učinkuje-samo ko se moraš non-stop sekirat ko m. malo zamuja ali pa ti je malo slabo **** pa taka zaščita, jaz se več ne grem-poleg dveh malih otročkov mi več ni všeč ta zaščita
Verjetno je malo odvisno tudi od tega, kako polden si in od sreče. Moj vedno trdi, da je to edina zaščita, ki jo je uporabljal 10 let. Midva sva jo pa par mesecev in rezultat je viden na slikici:):):)
Ko sem mela pavzo z kontac,tabletami da bi se malo ščistla ker sva načrtovala :duda:je bla učinkovita,je pa res da takoj ko sva se odločla da nebova več pazla drugi mesec tete ni blo več in ez9 mes. LIn
Uporabljava v večini te vrste zaščito - ni zatajila nikoli. So pa zatajili varni dnevi. Zanosila sem prvi dan po menstruaciji. Poznam pa primer, ko ženska zanosila preko obročka in tudi tako, ki je jedla tabletke. Torej - nič ni 100%.