|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   začetek uvajanja-tekočina da ali ne
20.2.2009 11:41:03   
patricijap
Še eno vprašanje punce; z mojim sončkom sva začela dodajat malo korenčka, jabolka sicer pa se še polno dojiva.

Zanima me kdaj in koliko je potrebno dodajat tekočine ko začneš z gosto hrano a se še vseeno dojiš (če je sploh potrebno)??? Kako delate ve??

HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: začetek uvajanja-tekočina da ali ne
20.2.2009 11:49:15   
Doll
Po GH sem ga vedno podojila.Nisem čisto nič dodajala do 10-11 meseca

Koliko pač otrok spije,eni so žejni eni pa ne

(odgovor članu patricijap)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2009 12:20:48   
ZvezdicaZaspanka
Moja dva nista hotela piti druge tekočine, razen mleka, vse do 9 meseca. Zdaj sta stara skoarj 12m  in je čaj zakon. Sicer sem pa vedno po GH dala še flaško mleka...tam nekje do 8 meseca, kasneje pa le, če sem videla, da sta še lačna. 

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2009 15:04:08   
AnciM
Jaz mu dam vsakič po obroku GH še flaško mleka. Druge tekočine ne mara, le po kakem čudežu spije še kaj drugega.

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2009 21:15:40   
Čarli08
Našega tudi težko pripravim, da bi popil še kaj drugega kot mleko. Pa se mi zdi, da bi bilo fino, da bi ob gh spil še malo vodice. Pa niti slišat noče zanjo. Malo čajčka še spije, pa še to hippovega, ki je sladkan. Pa sem vedno govorila, da ga ne bom navajala na sladek čaj ... ah, ko potem njihova obvelja user posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2009 10:52:38   
3jeMi
jaz sem pa našemu kar kmalu po uvajanju pri hranjenju ponudila prekuhano vodo in sem kmalu ugotovila, da je to kar ok, ker je potem lažje in tudi več jedel... zdaj pri sedmih mesecih (z GH sva začela pri 5. mesecu) popije tudi do pol litra vode na dan (ker mu jo ponudim tudi med igranjem in jo kar pije) + ravno toliko mleka... nad čajem pa ni bil nikoli kaj dosti navdušen... user posted image

zjutraj popije mleko, okoli 9h poje malo sadja, za dopoldansko spanje zopet popije malo mleka, kosilo je že cel obrok GH, okoli 15h poje kakšno skutico in še malo mleka čez (tule se mali kar ne pusti, da bi spustil mleko user posted image ), okoli pol 19h imava mlečno kašico in za lahko noč zopet mleko...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 21.2.2009 10:59:20 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2009 16:20:45   
botrca
Najin pije vodo, vodo in samo vodo za žejo, začel pa je nekje pri 10 mesecih, prej ni bilo šans, pa nisva se dojila.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2009 19:58:43   
fitzgerald
IZVIRNO SPOROČILO: Doll

Po GH sem ga vedno podojila.Nisem čisto nič dodajala do 10-11 meseca

Koliko pač otrok spije,eni so žejni eni pa ne

a ni smisel uvajanja GH, da počasi nadomesti obrok in spusti dojenjeuser posted image  ne vem no, na ta način, da po vsakem obroku še dojiš za žejo, lahko dojiš do osnovne šole ali pa še dlje (mal za hec, ni bilo hudobno mišljeno)...jaz bom pa poskušala nadomestiti po 1 obrok postopoma - zdaj ma 6,5 mesecev in včasih že speljeva en obrok brez dojenja (nismo še začeli uvajati 2. obroka gh), samo pa vidim, da rabi dodatno tekočino (in ne hrane), sicer ma probleme s kakanjem - je pa res problem jo prepričat, da spije še malo čaja, ampak po žlički ponavadi gre, če se pa res res ne da, pol pa mami da joškouser posted image

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2009 20:39:43   
lidija***
Jaz naši ponujam vodo ampak je ne mara preveč. Še največ spije z kozarčka.

Fitzgerald- mislim, da dojenje ni isto kot AM. Sestava mleka je na začetku bolj vodena in če je beba žejna se sigurno ne bo dojila dolgo- po GH.

(odgovor članu fitzgerald)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2009 22:56:01   
fitzgerald
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Fitzgerald- mislim, da dojenje ni isto kot AM. Sestava mleka je na začetku bolj vodena in če je beba žejna se sigurno ne bo dojila dolgo- po GH.

vem, vem. Sem hotela povedat, da je eden od ciljev uvajanja GH tud odstavljanje (postopoma seveda), in da nima smisla uvest npr. 5 obrokov GH, pa da je po vsakem še podoj za žejo, se mi zdi logično prit do nekaj obrokov, ki jih v celoti nadomestiš (pa lahko otroka nahrani in "odžeja" še kdo drug, sej počas bomo v službi...).

< Sporočilo je popravil fitzgerald -- 24.2.2009 23:05:09 >

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?