|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   začetek nosečnosti
22.8.2011 20:23:13   
lotkla
Pozdravljene,

V petek sem naredila test in je takoj pokazal en močan +. Seveda sem bila ful vesela, saj že tri leta ne morem zanositi in v jeseni bi morala na laparoskopijo. Danes pa, ko sem prišla iz službe in sem šla na wc pa je bilo malo rjavo na papirju. Vsakiš ko grem na wc in se obrišem je malo rjavo ali rjava sluz, izcedka na hlačkah ni. Izgleda podobno kot da se pripravlja na user posted image . Kakšin hudih bolečin nimam, tu in tam me malo pošpika ali rahlo zaboli, kar je verjetno normalno. V prvi nosečnosti tega ni bilo, zato me malo skrbi. Noseča sem cca. 4 tedne, ravno danes zjutraj sem se naročila na pregled, ki ga imam 5.9. Sedaj se ne upam niti kopati v domačem bazenu (samo hodim v njem ko ena stara mama).
Tega otročka si res vsi želimo. Ali bi me moralo skrbeti?
V naprej hvala za kakršnekoli nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: začetek nosečnosti
22.8.2011 20:29:12   
Natka23
jaz sem tudi imela take izcedke pa sem že v 29tuser posted image Upam, da boš ti tudiuser posted image Ko sem jaz klicala mi je rekla G počivanje, pa da je možnost da je vnetje, kopala se pa jaz ne biuser posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2011 8:22:46   
pomar*ANČA*
lahko da bo vse ok, lahko pa da bo šlo naprej. jaz sem na tak način imela dva ss. jaz sem vedno poklicala g in ona mi je vedno svetovala počitek, saj tako zgodaj težko kar koli naredijo ali zaustavijo. počivaj, pa vso srečo!!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2011 10:59:21   
Katy78
Jaz sem prvo in drugo trimesečje velikokrat po malo krvavela, pa je bilo vse v redu. Prvič sem malenkost zakrvavela nekje v 5. tednu in mi je G predpisal Dabroston - če bi bilo za krvavitev slučajno krivo popuščanje RT.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2011 12:04:27   
kala 28
mislim da bo potreben samo počitek in bo vse v najlepšem redu:)

drži seuser posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2011 15:57:19   
lotkla
Moj je ful zagnal paniko, tako da se grem jutri vseeno pokazat. Sicer nimam nobenih bolečin, samo ko pa se obrišem, je pa na papirju vse rjavo(precej več kot včeraj). Še vedno se tolažim, da bo vse uredu.

(odgovor članu kala 28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2011 17:14:44   
CariSSa10
lotkla glede teh krvavitev v zgodnji nosečnosti je čisto pri vsaki drugače..nekaterim se kar naprej pojavljajo, pa je vse ok..jaz naprimer pa sem mela popoldan rjavo na papirjo, ko sem šla na wc, proti večeru vedno močnejše in se je nažalost končalo s SS. svetujem ti počitek in da se greš v vsakem primeru pokazat k G!!! držim pesti da bo vse ok, sploh če sta se tak dolgo 'trudla'..pa poročaj user posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2011 11:57:52   
dreamhorse
Meni je moja g rekla, da dokler ni krvi vmes je ok... pa vseeno se idi pokazat, pa poročaj

Držim pesti

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2011 18:28:50   
lotkla
Bila sem na pregledu, je rekla da se še nič ne vidi, da pa je notri še kar precej krvi. Morala sem dati kri in jutri dopolde poklicati (na krvi se bo videlo ali sem res noseča ali pa ne). V ponedeljek moram priti na ultrazvok. Predpisala mi je Dabroston. Izvenmaternične nosečnosti pa ni. Vprašala me je kako se počutim in če lahko delam. Če se bom pa slabo počutila, naj pa ostanem doma.
Danes je bila precej čemerna ta moja ginek., ponavadi je vedno dobre volje in zgovorna.
Bomo vidl'....

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2011 13:35:07   
dreamhorse
Držimo pesti, da bo vse ok... pa javi...

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2011 17:34:08   
lotkla
Včeraj sem klicala gin. in mi je povedala da je HCG 260, kar pomeni začektek nosečnosti in da se vidiva 29.8. Popoldne  sem dobila napad kašlja in takrat mi je pritekla tudi kri. Ko sem se obrisala, je izgledalo kot menstruacija, ravno tako je danes. Nekako sem se sprijaznila, da se tole verjetno ni obdržalo. Zanimivo je to, da prsa me še vedno bolijo in tudi počutim se sicer dobro, pa sploh me nič ne boli. Po drugi strani pa še vedno upam, da je to mogoče menstruacija, kljub nosečnosti. Moja sodelavka jo je imela 5 mesecev in sploh ni vedela, da je noseča, pa ima danes zdravega 10-letnika.
Se javim v ponedeljek zvečer.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2011 20:39:05   
lotkla
Sem bila danes na pregledu. Nosečnosti ni videla, pravi da je sluznica precej zadebeljena in da se mi bo še ulilo (kar se je zgodilo prejle v službi). Še enkrat sem morala dati kri in jutri popoldne spet poklicati. Če bo HCB padel, me bo dala v bolnico. Sedaj imam bolečine in sem čisto pri miru, da ne krvavim preveč. Jutri bom verjetno kar doma ostala.
Povedala sem ji da me križ fuuul boli, da sem v soboto komaj zdržala v službi cel dan ter da me prsa bolijo še bolj kot prejšnji teden. Zjokala sem se pa tudi že ene 3x, lubi me tolaži a mi je samo še huje.

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.8.2011 16:45:20   
astrid1
Lotkla, drži se! Upam, da bo vse v redu in da boš obdržala .
.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.9.2011 13:39:41   
lotkla
Še kar krvavim, sem mislila da mi je šlo v ponedeljek vse naprej, a HC še kar raste namesto pada. Danes je bil hc  7184,9. Imam še veliko krvi, tako da se ploda ne vidi. Žal moram jutri na abrazijo.user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.9.2011 14:22:36   
LittleSun
user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal. Upam, da vama čimprej uspe user posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.9.2011 9:00:16   
Teya D.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.9.2011 19:00:10   
pika001
Lotkla,

Tudi jaz sem bila na abraziji 3 tedne nazaj, noseča pa sem bila 10 tednov user posted image . Bilo je zelo podobno kot pri tebi. Žal mi je, da se je zgodilo tudi tebi...
Statistika SS se zgodi pri 20% žensk, starih od 20 do 25 let, starejše ko smo, večja je verjetnost. Ta procent je zelo visok...
Jaz jih imam 35, sem se pa potolažila. Pravim si, da bolje sedaj kot čez 3 mesece, ko bi bili že gibi, trebušček... ali pa bi bilo potem kaj narobe...
Držim pesti, da čim prej zanosiš in donosiš. Po abraziji je tudi večja verjtnost... in zgodaj se ti je zgodilo, tako da kar pogumno.

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.9.2011 21:59:22   
lotkla
Hvala pika 001. Pred posegom sem morala dati spet kri in moj hcg je še narasel. Naredili so mi tudi UZ, kjer je ginekolog opazil "usedlino" veliko 1,6 cm. Jutri moram spet dati kri, da bomo videli ali je hcg padel, sicer pa je v odpustnici napisano, da predlagajo 1 teden bolniškega staleža. Sedaj se počutim bolje, edino malo še krvavim.
Ginekologinja, ki me je sprejela in razložila ter opavila posega,  je rekla da moram sedaj z zanositvijo počakati 3 mesece. Meni se to zdi kar dolgo. Tudi jaz bom letos stara 34 let in se mi že malo mudi. Pa še naš 4-letnik že sprašuje kdaj bomo dobili dojenčka.

Ali je katera zanosila prej kot v 3 mesecih?

Meni je moja prijateljica (patronažana sestra) rekla naj res pazim 6 tednov, potem pa kar v akcijo. No, jaz se si rekla da bi počakala 2 meseca. Bom videla, kaj mi bo rekla ginek. čez 6 tednov ko imam kontrolo.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.9.2011 7:40:08   
roladica
http://www.ringaraja.net/forum/ponovna_zanositev_po_SS/m_1985889/tm.htm

Tukaj je že nekaj mnenj.
Upam da ti čim prej uspe.

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.9.2011 13:20:37   
lotkla
Joj, men je hcg narasel na 9000. Čakam da me ginek, pokliče. Morala bom v bolnico. Spet mi gre na jok, kaj bo sedaj? Ali je možno da se pikica nekje tako skriva, da je ne najdejo? Sploh ne vem kaj naj naredim.

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.9.2011 13:50:56   
lotkla
Klicala je gine. in povedala, da naj pridem v četrtek spet dati kri in da me bo pogledala na Uz. Lahko bi šlo za izvenmaternično nosečnost (ki jo sicer niso videli) ali nosečnost v trebušni votlini. Meni se kar meša.

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.9.2011 18:47:13   
astrid1
Lotkla, tole je pa res hudo. Se sploh ne neha. Ne morem si zamišljati, kako ti je v tem trenutku. Drži se!!!

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.9.2011 19:48:42   
Jassika
lotakla user posted image user posted image kako hudo, da moraš trpeti vse to... Želim ti, da najprej sploh ugotovijo zakaj ti ßhcg raste, potem pa da zadevo poštimajo kot se zagre.
V bistvu sem ti pa hotla odgovorit na prejšnje vprašanje - glede zanositve. Jaz sem mela tudi visok ßhcg in 4 Gv niso pa vedeli ali gre za molo ali ne (tam lahko ßhcg tudi po abraziji raste še naprej). In so naredili abrazijo. Na urgenci so svetovali 2 meseca počakat z novo user posted image , moja G je rekla 3, Pušenjak pa mi je odgovoril da naj počakam toliko časa da ßhcg pade pod 10 (in bo negativno) + še kakšen mesec. In tako smo naredili. 13. 5. sem imela abrazijo, 11.7 pa je bil test nosečnosti user posted image . Tako da se je prijelo takoj po 1 user posted image . No sedaj sem v 12 tednu in je vse OK, tako da ti želim, da tudi ti čimprej spet zagledaš user posted image . Srečno.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.9.2011 20:56:28   
lotkla
Ginek. je rekla da moram počivati, nič ne smem delati ali se voziti kam daleč ter da sem jim uganka. Če bom imela kakšne hude bolečine ali slabost, moram takoj v porodnišnico. Tako sem bolj ali manj pri miru. Moj še kar upa, da mogoče bo pa vse uredu in se bo pikica čudežno pokazala v četrtek na UZ. Prijateljica mi je rekla, da mogoče obstaja tudi možnost, da sta bila dva ter da je šel eden naprej. Jaz ne upam na nič več, jezi me da bom morala še enkrat na čiščenje (predvidevam da bo tako).

Hvala vsem za vzpodbudne besede.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.9.2011 17:33:02   
pika001
Lotkla, upam da je vse v redu s tabo... v glavnem, kar se tiče zanositve - meni je gin. 2 tedna po abraziji povedal, da so imeli nek seminar in da je ravno ta tema bila na tapeti, kdaj zanosit, čakat ali ne čakat... v glavnem, da so se odločili, da ni potrebno nič čakat. Tako mi je rekel, da naj kar takoj začnemo delati na novem družinskem članu. Da imam lih ovulacijo in naj kar probamo. Jaz sem ga poslušala, pa se 1. mesec ni prijelo. Prva user posted image je kar rjava in z raznimi krpicami in ne vem čem še... user posted image po moje se čisti tudi samo, sluznica obnavlja...tako da - vsak gin. verjetno drugače razmišlja in vidi...
Je pa res, ultrazvok maternice in jajčnikov so mi naredili 3x in da je vse OK, tako da ne vem. Verjetno je tudi odvisno, kako gre naprej, koliko je plod star... in moja starost je tudi malce kritična. Bi pa res raje počakala kot da je spet kaj drugega narobe... tako da sem bila precej na trnih, ker znake user posted image pa sem imela in pri sebi prav malo dvomila, da je lahko vse OK.
No, sedaj pa čakamo da user posted image gre mimo, potem pa akcija naprej user posted image .

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.