buča
|
jest bom kr napisala-ja,šli smo mal naprej od Mislinje v vas Dolič-sicer ne k Matošu,je bil pa isti k.....!En mulc,preprodajalc,valjda.2 uri smo se vozili iz Kr,moja hčerkica je šla zraven,ful je padal dež,ful je blo tovornjakov po cest,v glkavnem težka pot.Pridemo tja,ga pokličemo...tip 1 uro ni dvignil telefona poklicačla sem vse mogoče veterinarje v okolici in kinološka društva v Velenju,pa noben ni slišal za tega mulca.No po 1 uri je le dvignu.Je reku,da pride čez pol ure domov.Že ko je stopil iz avta,se mi je zdel sumljiv,meu je 2 jorkija kr s sabo v avtu,ful sta se tresla,stara sta bla 6.5 tedna!Ok,ne bom naprej govorila vsega,vzeli smo samičko,ker je bila naša pika čist navdušena nad mislijo,da jo bomo vzeli domov,,,,če jo nebi bi ji poču !Dali smo ji ime Neli,zaenkrat z njo nimamo problemov,obiskali smo veterinarja,je reku,da je Ok.Tko bom rekla,upam,da bo ok in zdrava,če ne drugega smo rešili enega kužka,po drugi strani pa sem jezna,ker smo jo vzeli,ker zaradi takih ta trgovina cveti. No,ja Neli je zdaj naša.Enkrat si bom vzela mal več časa,da vam pokažem slikice,do takrat pa hov hov
|