|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   yes or no test
24.2.2006 13:03:37   
laura03
ker naj bi user posted image  prišla v soboto sem kupila test da ga naredim v nedeljo ampak, sem se ob 3 ponoči user posted image  zbudila in naredila testuser posted image . no in po 3 min nič in sem šla nazaj spat, zjutraj pa je bila rahla (morš ornk pogledat) črtica... tiste ki imate iskušne a je to normalo, kr po 10 naj bi bil neveljaven????

no pa nasploh kok zdržite v tistih dneh ko naj bi prišla user posted image , da sploh na kaj druzga mislte...sem že čist psihopatk...vsakič ko grem na vc desetkrat pregledam papiruser posted image ....

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: yes or no test
24.2.2006 13:24:31   
Aja1
Glede testa ti ne znam svetovati.ampak vem, kako je, če hodiš na wc gledat, če se že pripravlja M.
Jaz bom delala test jutri, če me ne bo M prehitela.

(odgovor članu laura03)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2006 13:26:27   
kasija78
Jaz ravno tako od M do M čakam in tuhtam. Vsakič pred M dobim nosečniške simptome in sem že čisto zmešanauser posted image od čakanja. Pa počasi tudi že žalostna in skušam manj misliti na user posted image  in svoje želje. Včasih me le obiski tega foruma potolažijo, ko vidim, da ste ostale ravno tako "nore" kot jaz user posted image

Žal tes je veljaven samo toliko časa, kot piše na navodilih in kasnejše črtice niso veljavne. Moj um mi vsak mesec pravi, da je logično, da počakam na M in po izostanku naredim test. Vendar skrušeno priznavam, da vedno skurim vsaj en test, ker ne strpim čakanja.

Čimprejšnji user posted image  Lauri 03 in vsem ostalim čakajočim!

kasija

(odgovor članu laura03)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2006 14:33:58   
laura03
sm prov rabla nekoga da napiše da kasnejše črtice ne veljajo ampak kr iščem da mogoč pa vseeno je... no ta vikend ne bom niti enkat pomislna nauser posted image , k bo pa bo......
no ja mogoč pa šen test v nedelo če ne bo ničuser posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 15:33:11   
sasabela
Najhujš je takrat k ti zamuja....kr upam, da sem user posted image , pa se sprašujem a me prsi bolijo, zato ker bouser posted image , in vsakič k grem na WC me je strah, da bom zagledala rdeči madež (do sedaj sem ga še vedno user posted image )....pa vsakič k grem kupit test, rečem no ta bo pa za jutri zjutraj...ja valda ja...komaj čakam da pridem domov...potem pa samo razočaranje....sedaj sem na klomifenu...upam, da to v marcu kaj več sreče...

(odgovor članu laura03)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?