Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 18.1.2011 10:19:32
|
|
|
|
constanca
|
Morda malo neumestno vprasanje, ampak a so potem naredili tovarno v Slo ali bi sla v Avstrijo? Jaz vem, da bi sla delat zanje pa tudi ce so zahtevni. Naucis se lahko veliko.
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 18.1.2011 10:21:02
|
|
|
|
skrita
|
v SLO v Nemčavcih v Prekmurju je že kakšno leto, morda več nevem... Veš kaj?
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 18.1.2011 10:24:01
|
|
|
|
constanca
|
Ne, zal ne. Samo tam kjer imajo oni sedez je to velika in priznana firma. In ljudje v tem okolisu so zahtevni in delavni, ampak dobri. Jaz bi sla ne glede na vse kar govorijo probat. Zal ti res ne morem pomagat, ti pa zelim veliko srece in eno dobro sluzbo, kjerkoli ze.
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 18.1.2011 10:28:36
|
|
|
|
skrita
|
Razpis je, tako da je treba samo še odposlati prošnjo.
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 18.1.2011 10:35:15
|
|
|
|
Pocahontas*
|
Ne poznam pogojev, poznam samo asistentko direktorja, ki pravi, da je dela veliko in da se njej splača.
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 18.1.2011 10:37:41
|
|
|
|
skrita
|
Da sem natančna se zanimam za delo v proizvodnji. Ker podjettja ne poznam, si ne predstavljam kaj sploh delaš?
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 18.1.2011 10:45:04
|
|
|
|
liliana
|
Nogavice in bodije šivajo......
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 18.1.2011 10:51:10
|
|
|
|
skrita
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Nogavice in bodije šivajo...... aha, kaj pa tiste ko ne šivajo? iščejo šivilje in pa sodelavce/ke za delo v proizvodnji?
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 18.1.2011 10:58:32
|
|
|
|
skrita
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Nogavice in bodije šivajo...... liliana dela prav v SLO prijateljica ali v Nemčiji?
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 18.1.2011 11:10:39
|
|
|
|
liliana
|
V Murski Soboti.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2011 15:29:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 24.1.2011 10:32:41
|
|
|
|
anyta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vespazijan če ravno nisi finančno prisiljena ti ne bi svetovala. Sosedi je še danes žal, da je takrat izbrala Wolford in ni raje ostala v Muri. Včasih se mi res ne zdi čudno, kakšna beda je v Prekmurju. Še tisto malo dela, ki se ga ponuja, ga ne bi sprejeli. Res boljše, da je doma brez službe, na sociali. Res je, tujci zahtevajo, tega pa mi nismo vajeni.
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 24.1.2011 13:07:13
|
|
|
|
liliana
|
Včasih se mi res ne zdi čudno, kakšna beda je v Prekmurju. Kakšna beda pa je....?
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 25.1.2011 7:42:07
|
|
|
|
anyta
|
Beda je taka, da je že skoraj vsak drugi brez službe, revščina je velika.
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 25.1.2011 9:53:09
|
|
|
|
liliana
|
Revne se dostikrat sami delamo.......pa ni vsak drugi brezposeln...... in tudi delo se najde za precej ljudi.....seveda, le če ima človek interes delati, ne pa da si izračuna, da se mu ne splača iti delat za minimalno plačo, ker mora zjutraj potem vstati, plačilo vrtca se mu poveča, doklade dobi manjše......pa še utrujen je ob 3 popopoldne......ali pa ne gre delat zgolj zato, da ga delodajalec izkorišča...... Jaz poznam nekaj ljudi, ki so prej 20 let ali pa še več delali v Muri.....drugega sveta v bistvu sploh niso poznali......po skoraj dveh letih, ko so ostali brez službe so že vsi nekaj časa v službi.....in so celo zadovoljni......eni kar verjeti ne morejo, da se drugje da tudi delati in celo z veseljem hoditi v službi....stečaj Mure je njim pravzaprav zelo dobro del...... Najhuje je to, da človek postane apatičen in grozno črnogled ter da se smili sam sebi.....da se nič ne splača, da je največji revež od reveža......
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 25.1.2011 19:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Revne se dostikrat sami delamo.......pa ni vsak drugi brezposeln...... Točno to. Žal svojih potencialov ne znamo izkoriščati drugače kot za argumentiranje, kako slabo nam gre.
|
|
|
|
RE: wolford podjetje izkušnje 26.1.2011 13:03:46
|
|
|
|
2violina
|
Firmo Wolford poznam s tega vidika, da smo pri nas v naši proizvodnji do predčasom zanje izdelovali zahtevnejše modele nogavic. Proizvodnja je šla od pletilnice, šivalnice, barvarne in oblikovalnice, do dodelave - pakiranje izdelka v njihovo embalažo. Samo šivanje nogavic sploh ni zahtevno. Ko "dobiš" grif, nogavice kar same letijo ven . Seveda je speto odvisno na katerih strojih šivaš, torej katero delovno fazo izdeluješ. No ni čisto tako, natančen moraš biti in pridn pa gre. Kolikšen del proizvodnje so prestavili v SLO pa ne vem.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.