|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vztrajne 6. dan
11.11.2006 8:22:48   
KIKI****
hy danes pišem pa jaz.
Sporočam da bom namerno čisto malo grešila ker martinovo brez mene ne preživi nikjer-torej bomo vidli v ponedeljek koliko škode je pustil.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vztrajne 6. dan
11.11.2006 9:17:14   
mala Tinka
Jaz imam danes Š dan. Kaj bom jedla, nimam pojma. Se moram še s taščo uskladit. Bo pa kriza popoldne, ko ima nečakinja rojstni dan. Bom kar na preizkušnji. user posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2006 12:26:30   
Anonimen
Dan 6-škrobni dan

Počutje:dobro-počutim se lažjo-manj sem napihnjena
Jedilnik,danes:
zajtrk:2 pomaranči
kosilo:vrjetno pečen krompir ali kaj podobnega
večerja:kuhani kostanji
Težave:ne spijem veliko vode-pravzaprav je spijem skoraj nič

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2006 14:06:28   
Anonimen
zajtrk: mandarina
kosilo:solata s krompirjem+ mali košček kruha

Polenta: da ali ne na Š dan?

Drugače si bom popcorn spekla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2006 15:18:07   
malalorelaj
Lep pozdrav sotrpinkeuser posted image

Evo, za zajtrk sem imela grozdje user posted image Ne me kregat - kolegica pravi, da grozdje in banane niso za k dieti.. A to drži??

Za kosilo pa imam rižotouser posted image    njam,njam...........

Za večerjo pa bo najbrž tudi najbrž rižota - le da bo to polovična porcija....user posted image

Kako pa vam uspeva - se izogniti sladkemu in podobno???

Pa še eno vprašanje - kuhan kostanj in  suhe fige..Kako je s tem pri dieti??

Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2006 10:58:44   
mala Tinka
Elanor!
Tole z vodo, je tud moj problem. Nekaj dni mi še uspeva spiti zadostno količino, potem pa pride dan, ko ne popijem niti enega kozarca vode. Trenutno rešujem ta problem tako, da imam nastavljen en vrček s cca. 1,5l vode. Ta me nenehno opozarja, da moram pit. Pijem pa iz manjšega kozarca. Včasih me pa telo opomne - samo to je že znak, da je prepozno.
Ko pa kam grem, pa si pripravim eno pollitersko plastenko.

(odgovor članu malalorelaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Takoj po menstruaciji?
qloq

Imam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?

Da (60%)

Ne (9%)

Mogoče (12%)

Nevem (5%)

Obstaja (13%)

Ali je sploh ni (1%)

Število vseh glasov: 108

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!