Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 25 dan ( B ) 25.5.2006 8:21:02
|
|
|
|
Tejči
|
Dobro jutro, mene je včeraj spet apetit napadel (bliža se M), ampak sem se kolikor toliko držala. Sem 2 krat jedla sadje, popila full vode (sicer z jabolko), pa malo sem Mijici vkradla tistih krompirjevih medvedkov. Ampak je šlo pol kilce dol od včeraj (sedaj so mi kile 6 dni stale). Danes pa nimam pojma kaj bom jedla, ker imam spet en kup opravkov in kuha doma odpade-mogoče kak fast food Če bomo zalutali v kakšno gostilno, pa bom piščančka in solatko. Za večerjo pa čokolino (verjetno). Lep dan, zunaj že sonček sije
|
|
|
|
RE: vztrajne - 25 dan ( B ) 25.5.2006 9:07:11
|
|
|
|
tejčica
|
Hojla! Jaz sem pa včeraj spet nekaj zabluzila. Skoraj cel dan sem bila doma, pa še tako deževno vreme je bilo in mi sploh ni bilo cel dan sadje za jest. Sem jedla filane paprike, za večerjo pa pršut in kruh. Bom pa zato danes imela sadni dan. Pa za vikend bom spet nekaj dneve menjala, ker gremo v nedeljo nekam na kosilo in ne bom jedla sadja. Kako jaz to rundo ves čas menjam dneve... A drži da imamo v ponedeljek 1. VODNI DAN?
|
|
|
|
RE: vztrajne - 25 dan ( B ) 25.5.2006 10:01:08
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, tejčica, v ponedeljek je vodni dan. Ne že zdaj strašit s tem . Jaz bom pa danes jajce. sploh ne vem, kdaj sem jih nazadnje jedla.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 25 dan ( B ) 25.5.2006 10:29:23
|
|
|
|
Urša
|
Dan,jst sm pojedla banano, potem si bom privoščila tapravo veliiiiiko belo . Za kosilo bodo bučke v smetanovi omaki in polpet, zvečer pa najbrž mešana solata z dodatkom sira.
|
|
RE: vztrajne - 25 dan ( B ) 25.5.2006 11:41:56
|
|
|
|
amy26
|
Pri nas smo pa že imeli kosili, je moj moral v službo pa sem prej skuhala Z: kava + banana K: puranji zrezek + solata + kos kruha V: še ne vem
|
|
|
|
RE: vztrajne - 25 dan ( B ) 25.5.2006 11:59:03
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Ola, punce! Evo tkole bo: Z: kava, hruška K: goveje meso prepraženo na gorčici in čebuli kot jetrca, kruh, solata, juha V: ribe, solata, kruh Zej grem pa uživat, ker so knjige za dons že za mano. papa...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?