Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 52 dan ( OH ) 21.6.2006 8:30:45
|
|
|
|
Tejči
|
Helo, jupi OH dan: Z: nimam pojma K: testenine V: sladkoooo Lep dan!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 52 dan ( OH ) 21.6.2006 9:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. No, zdaj vam končno lahko povem zakaj sem vas zapustila! Februarja bomo torej zibali, smo optimisti, da se bo vse lepo izteklo. Me pa zanima, če bi katera začela z mano hujšat ...hm... nekje junija 2007? Pridne ste punce, res ste vztrajne!
< Sporočilo je popravil hothien -- 21.6.2006 9:08:40 >
|
|
|
|
RE: vztrajne - 52 dan ( OH ) 21.6.2006 10:16:25
|
|
|
|
tejčica
|
Pozdravljene punce! Hothien, čestitke še tukaj! Uživaj v nosečnosti, boš videla da bo vse v redu. Imamo pa v vsakem krogu nosečke. BRAVO!!! Pa smo spet prišli do sladkega dne. Jaz bom danes zvečer najbrž kar sladoled napadla, pa upam da se bom spomnila na čokolado. Sem jo jedla samo parkrat, čisto pozabim nanjo. Za kosilo bodo makarončki, najbrž z gobovim ragujem. Mi je pa včeraj uspelo iti v trgovino in sem kupila melono, tako da ne bom SPET jabolka mlela. Tako dišiiiii... Grem hitro papat! Pozdravček!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 52 dan ( OH ) 21.6.2006 10:35:38
|
|
|
|
amy26
|
Čestitke Hothien Jaz sem pa pravkar jedla melono za K: pa bo verjetno pica V: tortica lep dan vsem
|
|
|
|
RE: vztrajne - 52 dan ( OH ) 21.6.2006 16:13:16
|
|
|
|
dory
|
hijenca...edino ti imas tehten razlog da nehas z dieto...sam ce se prou spomnem,jih je vecina zacela hujsat k so pol zanosile skratka k bos redi za naslednje hujsanje me pocukej za rokav..pomoje bom jst zihr za :) No drgac pa sem se dones pregresila...zjutri sem se zacela tko trest, slabo mi je ratal,da sem sla po en sendvic...zej sem mal zelenjavce pojedla, vecerje pa ne bo....jutri pa sadje...njamiiii
|
|
|
| Stran: [1] |
Dvojčki, trojčki...Ela123Si želite, da bi bili noseči z dvojčki, trojčki, četverčki...Da (
40%)
Ne (
60%)
Število vseh glasov: 302Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!