Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 41 dan ( vitamini ) 10.6.2006 13:14:52
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Emm... ne vem no... jst pa mislm da sm se kr navadla vse tele zadeve. Čeprou mam še zmeri najraj k je dejansk sadnega dneva mim. No, dons je pa tkole... Z: kava, banana K: zelenjavna juha V: sadje
|
|
|
|
RE: vztrajne - 41 dan ( vitamini ) 10.6.2006 13:57:26
|
|
|
|
Tejči
|
Hojla, res nas je že zelo malo, pa nič kaj navdušenja ni več..priznam, da je tudi meni volja že ornk padla, ampak se še kar držim, z vsakdanjimi mičkenimi prekrški. Danes je že tehtnica po dooolgem času spet malo manj pokazala in sem že zelo zelo blizu petkici (še 200g) Se že veselim, da jo bom ponovno zagledala! Danes pa je oz. bo takole: Z: ni bilo nič M: nesladkan čaj (ker mi ni vode za pit) K: solata: paradižnik+paprika V: banana+jabolko (zmiksana) Lepo pozdravček!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 41 dan ( vitamini ) 10.6.2006 14:58:11
|
|
|
|
amy26
|
lep pozdravček no jaz sem še vedno zagnana zdaj še posebej ko imam novo tehtnico pa točno kaže, prejšnja je vsakič drugače pokazala, npr. oblečena al slečena ista teža , tako da sem šla nabavit novo in zdej imam spet voljo hujšati Z: kava + češnje K: zelenjavna juha V: sadna solata lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?