Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 38 dan ( B ) 7.6.2006 7:20:40
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro Včerajšnji dan je minil brez lakote, sam se mi zdi da sem ful napihnjena pa čeprav je sadni dan za nami Z: kava + češnje K: mesni oz. sirovi burek še ne vem V: navadni jogurt
|
|
|
|
RE: vztrajne - 38 dan ( B ) 7.6.2006 7:45:10
|
|
|
|
anitaz
|
Jutro!!! A dons lahko burek al kako? Pol ga bom pa kr Za večerjo pa si ga bom še mal pustila....
|
|
|
|
RE: vztrajne - 38 dan ( B ) 7.6.2006 8:29:22
|
|
|
|
Urša
|
Jst bom pa zdele obvezno eno veliiiiko belo . Z:2 kivija K:špinača, pečeno jajce, V:solata
|
|
RE: vztrajne - 38 dan ( B ) 7.6.2006 8:30:32
|
|
|
|
Tejči
|
Dobro jutro! Jaz pa sem včeraj naredila en majhen prekršek. Zvečer sem postala takoooo lačna in sem pojedla eno majhno kroglico mozarele. Sem pa tudi jaz še vedno tako napihnjena, čeprav pijem Donat, pa vseeno nič ne kakam Danes pa bo za: zajtrk: jabolko kosilo: golaž (ga je oma včeraj delala in je tako dišalo) večerja: golaž (si ga bom malo prihranila, če mi ga ne bo pojedel, drugače pa čokolino) Lep sončen pozdravček!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 38 dan ( B ) 7.6.2006 8:46:54
|
|
|
|
tejčica
|
Jutro punce! Pri meni danes najprej pride na vrsto kolo, potem bela kava, šele nato pa sadje. Za kosilo bo pa mesek, ne vem še kako pripravljen. Sem nameravala jesti danes jogurte in sir, ker mi že fuuuuul manjkajo, pa sem se potem spomnila da bom imela jaz jutri sadni dan (namesto v soboto) in sem se potem raje odločila za bolj konkretno hrano. Meni so sadni dnevi postali "mala malica". Ni nobene hude krize več, počutje na sadni dan in naslednji dan pa enkratno. Samo ne mislit da bom sedaj non-stop sadne dneve imela. Upam pa, da mi jih bo uspelo imeti tudi po končani dieti. No, ampak kje je še to... Kot sem rekla, danes bela kava in meeeeeeseeeeeek! Pa en lep sončen pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 38 dan ( B ) 7.6.2006 13:57:57
|
|
|
|
Teni_
|
Pozdravljene, punce. Jaz sem pa imela danes za kosilo hrenovko in paradižnik zvečer pa bom jedla paradižnikovo solato, ker se mi že full lušta.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 38 dan ( B ) 7.6.2006 14:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Burek edino kot sladico na OH dan.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?