Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 31 dan ( KROMPIR ) 31.5.2006 7:51:42
|
|
|
|
Tejči
|
Dobro jutro! Danes sem pa jaz tudi bolj med zgodnjimi..moram it na faks. Kaj bom jedla še ne vem, ampak vem da bo nekaj od krompirja ali riža. Lep dan, zunaj sonček sije
|
|
|
|
RE: vztrajne - 31 dan ( KROMPIR ) 31.5.2006 8:08:19
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro. Jaz že pijem svojo kavico. Danes bom tudi jaz spet krompir, ampak mi že pri uhah ven gleda .
|
|
|
|
RE: vztrajne - 31 dan ( KROMPIR ) 31.5.2006 8:22:49
|
|
|
|
Urša
|
Jutro! Jst se bom pa rižkala. Z:nektarini K:rižota s koruzo, grahom in rdečo papriko V:solata
|
|
RE: vztrajne - 31 dan ( KROMPIR ) 31.5.2006 8:27:09
|
|
|
|
Lumpi
|
Jutro!! z: 2 jabolki, kavica k: krompir, solata v: solata s fižolom
|
|
RE: vztrajne - 31 dan ( KROMPIR ) 31.5.2006 14:32:57
|
|
|
|
tejčica
|
Pozdravljene punce! Tudi pri nas bo danes krompir. Za kosilo bom naredila solato iz krompirja in kumar, za večerjo pa planiram pečen nov krompirček. Je pa pogojeno s tem, če mi ga bo moj nakopal. Za zajtrk sem pa pojedla 2 jabolka in dopoldan spila še eno belo kavo. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 31 dan ( KROMPIR ) 31.5.2006 19:53:21
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Hello... končno je blo spt mal sončka in fuuuuuuul energije spt. Tkole je blo dons pr men: Z: kava, banana K: pečen krompir, solata V: riž na vegeti, solata Jutr se bomo pa spt sladkaliiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: vztrajne - 31 dan ( KROMPIR ) 31.5.2006 20:28:49
|
|
|
|
anitaz
|
Čer Midva sva pa dons mela za južno pečen krompirček pa solatko. Njaaami!! Zvečer sva imela pa pol manj kot za kosilo. Jutri pa sladica!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?