Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 24 dan ( vitamincki ) 24.5.2006 7:26:21
|
|
|
|
anitaz
|
Jutro! Poleg sadja bom jaz še malo oreščkov... Pa seveda ogrooomno vode Lep dan!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 24 dan ( vitamincki ) 24.5.2006 8:27:37
|
|
|
|
Tejči
|
Dobro jutro, pri meni bo tud sadje (neverjetno, kaj? ), pa za kosilo zelenjavna juhica. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 24 dan ( vitamincki ) 24.5.2006 8:49:15
|
|
|
|
Teni_
|
Hja, sadje, ja. Zaenkrat imam doma samo breskve.Sploh ne vem, če so že užitne.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 24 dan ( vitamincki ) 24.5.2006 9:03:13
|
|
|
|
bonika
|
Jaz se pa že bašem s češnjami, za kosilo si bom pa solato pripravla. V soboto sem pa povabljena na piknik, ta dan mamo OH, kaj naj tam jem, samo kruh al kaj?? Kako se ve znajdete v takih primerih? mogoče se bom pregrešila, pa zvečer ne bom sladkega jedla, temu se še najlažje odpovem.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 24 dan ( vitamincki ) 24.5.2006 9:12:20
|
|
|
|
Urša
|
Pa zamenjaj dan z B al pa jej kruh, zelenjavo, solato, bolj vegi sceno. Jst imam pa za danes pripravljene breskve, marelice, grozdje in solato. Lep deževen dan!
|
|
RE: vztrajne - 24 dan ( vitamincki ) 24.5.2006 10:45:18
|
|
|
|
amy26
|
Jaz sem si danes tudi pripravila mal več zaloge, melone, hruške, banane, ananas. Torej vsakega po malo, če bo kriza si bom popoldne oz. za kosilo skuhala zelenjavno juho ali pa naredila solato.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 24 dan ( vitamincki ) 24.5.2006 11:00:19
|
|
|
|
tejčica
|
Pozdravljene punce! Mi kar paše danes sadni dan, ker je bla včeraj večerja kar pošteno preobilna. Sem se pa kaznovala še z dodatno dozo sobnega kolesa. Za danes imam pripravljene jagode, hruške in banane. Če bo dež ponehal, bom pa šibala še malo češenj nabrat. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 24 dan ( vitamincki ) 24.5.2006 11:16:26
|
|
|
|
Pobalami
|
Še moj pozdrav. Zdajle bom eno kavo spila. Pa zel. župo si bom skuhala, bo danes prav pasala. Doma imam pa samo banane. čao
|
|
|
|
RE: vztrajne - 24 dan ( vitamincki ) 24.5.2006 21:12:37
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Hello! Spt sm zadnja dons! Dons je blo sadje sam zjutri, ostalo pa je bila solata -- fula mi je pasala. Jutr pa spt mesekaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 24 dan ( vitamincki ) 24.5.2006 21:26:37
|
|
|
|
amy26
|
Jst sem pa dons imela kar 2x zelenjavno juho me nekako za dlje nasiti od sadja pa še manj kalorična je. jutrišnjega dne se tudi jaz veselim
|
|
|
|
RE: vztrajne - 24 dan ( vitamincki ) 24.5.2006 22:10:53
|
|
|
|
bobek05
|
mi je zdaj glih ene poslala mail, da kje hodim, ker me nič več ni tu... (saj ne bom rekla katera) punce, moram priznat, da sem ga s temi praznovanji, porokami in roj. dnevi kar malo zbluzila inna koncu niti tega več nisem vedela kateri dan je na urniku ja, se moram spet skulirat in vso stvar malo bolj resno vzet, čeprav je ko je non stop nek celebration (ja, saj vem, nič izgovorov)... MojcaH, me lahko v petek skregaš--- by the way--- Mojca misliš v petek grešit?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?