Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vzmetnice iz lidla in hofra? 12.1.2011 14:21:21
|
|
|
|
TDTP
|
sinu sva kupila vzetnico, srednje kvalitete dala zanjo mislim da okrog 200 evrov. Kupila sva jo v trgovini z pohištvom, tam kjer sva kupila sobico, misleč da je malo boljša. Hčeri pa lani iz hoferja, ki je bila že znižana iz 60 na 30 evrov. Dosti bolj sva zadovoljna z hčerino. Na eni strani ima celo volno za pozimi, na drugi pa bombaž za poleti in dosti bolj kompaktna je. Škoda da ne prodajajo v hofferju še vzmetnic mere 140*200, ker mi jo ziher kupla še za sina.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2011 16:32:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2011 16:34:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: vzmetnice iz lidla in hofra? 12.1.2011 20:44:56
|
|
|
|
janapan
|
jaz jo mam iz hoferja in hči 3,5 leta na njej spi kot top. Kupla pa sem še malo debelejši nadjogi...pač tako imamo navado....
|
|
|
|
RE: vzmetnice iz lidla in hofra? 14.1.2011 9:01:25
|
|
|
|
KRISSY
|
ja lidllova je kr dost. očitno ne ponujajo vedno enakih, se vseeno mal razlikujejo po materialih itd.. jaz sem za 3 leta dobila od kolegice en jogi, ki ji je delal napoto v garaži. bomo vidli kako se bo obnesel. drgač pa, ko bomo rabili gremo kr u hofer alpa lidl, glede na pohvale ;)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2011 0:23:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?