|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzmetnice-jogiji
8.2.2007 16:20:39   
Laubica
Kaj naj kupimuser posted image Toliko je ponudbe in tako različne da ne vem user posted image Kaj pravite na Meblov jogi-Hospital super ima ---Jogiji Hospital so rešitev za vso družino, preizkušeni, udobni in zanesljivi. V družino Hospital spadajo ortopedski Jogiji, ki se razlikujejo predvsem v trdoti.
Hospital Super se telesu točkovno prilagaja, saj ima vgrajeno 5-consko anatomsko žepkasto jedro. Če iščete Jogi, ki bo pravilno podpiral vašo hrbtenico, pa vendar ne želite trše podlage, je Hospital Super prava rešitev ---stane pa 50.000
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vzmetnice-jogiji
9.2.2007 9:39:00   
Laubica
Kaj nima nobena doma nove vzmetniceuser posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2007 12:00:07   
Sandra*
midva imava dollar vzmetnice. So neki iz naravne pene, no ne vem kaj dosti, jih je moj kupil. mark pa ima s kokosovim jedro. Zdaj je na tržišču toliko ponudbe da se je težko odločit, pa ful različna mnenja uporabnikov so. Jaz sem s tem zadovoljna. Sta bila pa kar draga. Eden je bil okrog 80.000.
Lp

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2007 19:54:37   
Laubica
Hvala Sandra

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2007 9:23:41   
Anonimen
Meni ja mama kupila eno vzmetnico, ko sem bila še ledik, sedaj pa nabavljam še drugo za moža. Zaenkrat sicer še kr na eni postelji spiva, ampak ko bom imela večji trebušček bo revež izgnan na svojo stran.
Meni se zdi moj najboljši: Hitex medium.
Latex z različno razporejenimi tistimi stebrički, pa še neke stožce ima na površini. Super stvar, kot bi se v perje vlegu. Je pa na otip precej mehek, ko se vležeš pa se ne moraš načudit, da je tako trd...ne preveč, ravno prav. Super je.
Ima bombažno prevleko, jaz pa imam na njem kar dve rjuhi.
Za tiste s kokosovo sredico sem pa slišala, da se drobi kokos in so jih menda pri Hitexu sploh nehali prodajat.
Zdaj pa sem tak prehvalila, da izgleda, kot da delam za njih........sploh ne, čisto drugi foh sem.
Res pa je, da je relativno drag, ampak za jogij se pa res splača dat malo več.
Če pa želiš tiste bolj pocenske, pa sem slišala, da so dormeo tudi kar vredu.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2007 21:37:43   
Laubica
Tudi tebi hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2007 22:30:21   
Dajanax
Ojla, jaz imam Meblo Hospital, 160*200 je bil cca 80kSIT. Odličen je, vreden denarja.
Želim ti prijeten spanec!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?