Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vzgojiteljice: Kako praznujete roj.dan otrok ... 9.1.2007 21:22:10
|
|
|
|
žarnica
|
MI smo do sedaj napihnili toliko balonov, kolikor je otrok star, zgubali prtičke, pripravili mize, imeli sadno kupo ali kaj drugega..,pihnili svečke na improvizirani torti, se poslikali, nekaj zapeli, zaplesali, seveda čestitali otroku in dali darilo. Zdaj bi pa rada neko novo idejo,da ne bo vedno enako. MI lahko pomagate? Kako je pri vas?
|
|
|
|
RE: vzgojiteljice: Kako praznujete roj.dan ot... 9.1.2007 21:54:57
|
|
|
|
lex
|
Pri nas se nariše albumček, v Wordu imamo že osnovo za prvo stran in otrok si samo izbere slikico, ki jo želi imeti (letalo, punčka, živali,.........), otrok prinese v vrtec sladkarije ali sadje, sok. Vzgojiteljica to pripravi v kuhinji, mizica se pripravi tako, da sedimo vsi za njo, se posedemo prižgemo kar čajne svečke (toliko kolikor je otrok star), jih piha in ga fotografiramo (pri nas dobi vsak otrok ob koncu leta fotografije zapečene na CD). Ponavadi se posladkamo gremo ven, zunaj je prosta igra, potem mu v krogu čestitamo ob tem mu zapojemo pesmico Danes smo vsi hihihi, hihihi, ker naš **** rojstni danes slavi itd (najdeš jo v Majhna sem bila)(zunaj ali not, odvisno od vremena), ter gremo not in še malo zaplešemo ali prinese otrok CD v vrtec ali pa kakšno Romano Kranjčan ali Čarovnik Grega. To je to. Nič posebnega.
|
|
RE: vzgojiteljice: Kako praznujete roj.dan ot... 9.1.2007 21:56:36
|
|
|
|
lex
|
Aja zadnjič je na eni študijski padla dobra ideja: nastaviš si projekt na začetku leta in vsakemu otroku pripraviš individualni roj. dan (pri njemu doma, na kmetiji, na sprehodu - to smu tudi mi imeli je sicer izvedljivo v lepših letnih časih in je fenomenalno),....
|
|
RE: vzgojiteljice: Kako praznujete roj.dan ot... 10.1.2007 7:21:44
|
|
|
|
žarnica
|
najlepša hvala. Sicer pa tudi pri nas dobijo otroci na koncu leta slike, ampak v svoji mapi (portfolio)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?