|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzglavnik
13.9.2011 16:57:28   
amii
Moj otrok je star 1 leto in še ne uporabljamo vzglavnika. kdaj ste ga začele uporabljati in kakšen vzglavnik bi bil najbolj primeren
Hvala za odgovore

Pa imamo svoj sonček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vzglavnik
13.9.2011 17:33:28   
mini86
moj je star 2,2 pa smo ga kupili sedaj..
kupili smo dormeo junior ki ima tri plasti in tako lahko sama prilagajaš višino vzglavnika..

če se lahko prštulim zravn..

mene pa zanima ali ima lahko tudi sedaj ko ima povšter dvignjeno vzglavje oz jogi ali sedaj ni več potrebno..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2011 17:37:51   
arabela*
Naše sta stare 3 in 6 let, pa nimamo vzglavnika. tud jaz sem do srednje šole spala brez, je baje super za hrbtenico.
Ima pa tamala tisto peno, ko smo ji kupili ko je bila čist mala, (proti polivanju) in je super stvra. zelo lepo spi na tistem, tako da bo tako tudi ostalouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2011 17:39:28   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mene pa zanima ali ima lahko tudi sedaj ko ima povšter dvignjeno vzglavje oz jogi ali sedaj ni več potrebno..

naj bi imeli, no razen če je tisti proti polivanju, ki je že sam po sebi malo dvignjen.
Jaz osebno niti ne bi upala dat naši vzglavnika, ker zelo rada na trebuhu spi, in bi kaj hitro glavo zakopala v pojšteruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2011 17:39:51   
mini86
js sem se orientirala po tem

http://bibaleze.si/clanek/malcek/kdaj-naj-otrok-dobi-vzglavnik.html

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2011 10:36:39   
lenčy
js sm mu ga dala nekje pri 14 mescu, ko smo se selili. ravno sem ga imela pri roki pa sm ga sprobala. ima pa enega čisto tenkega, ki sem ga dobila pri nakupu posteljnine pri Galebu. mu kar paše, čeprav po moje nima nekega velikega pomena. tudi če spi na trebuščku, mu paše. na drugi strani posteljice pa imam na pol zložen kovterček, ker noče bit pokrit(to imam v mislih bolj pozimi) in ravno tako služi za vzglavnik, ko se obrne na drugo stran posteljiceuser posted image . js mislim, da našemu to paše, ostali pač morte poskusit pri svojemu otroku.
drgač mi je pa všeč zgoraj omenjeni večplastni dormeo, v prihodnosti ga bomo kar kupili. me dormeo ni še nikoli razočaraluser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2011 10:45:50   
Hope2
ene 4 mesece pred 3 RD je dobil povšter, ker si ga je želel in ga prosil. Ampak ko zaspi, pa gre večinoma dol iz pouštra. Ima pa čisto tankega- za dojenčke.
S pouštri se ne mudi, celo če spi brez njega ok

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.9.2011 10:47:39 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2011 10:55:47   
ksenija12
Ko sta nekako izrazila potrebo, če lahko temu tako rečem. Do cca 3 leta sta oba spala brez, potem pa sta si pod glavo začela dajati plišaste igračke, s katerimi sta spala. No, takrat se mi je zazdelo, da ga morda potrebujeta. Kupila pa sem enega zelo tankega v Ikei, zdaj ima pa starejši tisti vzglavnik s spominsko peno, mislim da je od dormea in mu je vredu. Mali vztraja pri Ikeinem.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2011 10:59:02   
luka jan
Moj mali ga pa nikoli ni hotel, sem mu kupila več različnih in je vse zavrnil. Še danes, pri skoraj 6-ih letih ga noče, spi brez. Jaz pa ga tudi ne silim k uporabi le tega.user posted image

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2011 20:23:48   
marjetica8
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

Moj mali ga pa nikoli ni hotel, sem mu kupila več različnih in je vse zavrnil. Še danes, pri skoraj 6-ih letih ga noče, spi brez. Jaz pa ga tudi ne silim k uporabi le tega.user posted image

Našmu smo kupili enga čisto tankega iz Ikee, ko je bil enkrat prehlajen (pri približno letu in pol). Pa ga isto ne mara preveč - rajš spi brez.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2011 8:39:54   
Jada82
Jaz sem ji ga dala že pred 1 letom ... to pa zato, ker je kar pleničko tlačila pod glavo .. pa včasih, če je pri meni spala, sem videla, da ji paše, da je na povšterčku. Tako da .. kmalu ga je dobila, ampak je pa čist tak nizek ... otroški povšterček .. skor da ga ni user posted image  Zaenkrat je super zanjo ... Bo pa kmalu dobila ta veliko posteljo in tudi ta velik povšterček ... ga že mamo - običajen povšter, kot za odrasle.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

dojenje
fantek712

zanima me kako ste vašega otroka odvadile od dojenja preden ste šle nazaj v službo?( problem je vrtec in nočno zbujanje-star je 9 mesecev). Prosim tudi za komentarje, hvala!

čaj namesto dojke ponoči (31%)

duda (19%)

pustim ga jokati (4%)

drugo (46%)

Število vseh glasov: 162

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!