|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzdušje pri tašči
4.8.2010 15:13:10   
ksenjicka
s fantom sva načrtovala adaptacijo stanovanja pri fantu doma za svojo družino. Tudi preseliti sem se nameravala. Sedaj pa me obhajajo dvomi kaj storiti. Ali se naj preselim k fantu in naj adaptirava fantovo stanovanje v hiši tašče in tasta ali naj odideva raje na svoje v najemniško ali neprofitno stanovanje..
Zadeva je pač taka, da če kaj ni po tašćino, se ženska ne bo pogovarjala, lahko tudi po nekaj dni skupaj. Ne bo povadala vzroka kaj ji ni všeč, ampak bo enostavno tiho in me bo ignorirala kot da me ni, lahko tudi po nekaj dni skupaj. Boli, ker me takrat niti ne pogleda v oči, takrat se počutim, kot da ne obstajam, to zelo boli.
Kajti sama sem navajena na to, da če nam kaj ni všeč si povemo, ne da se držimo in da je molk pri hiši in slaba volja.
Drugače je krasna ženska, vem pa jaz tudi zase, da nisem slaba. Moti me negativno vzdušje in ne vem kako ravnati.

Kako naj ukrepam in ali naj grem živet v to hišo? Kako naj ravnam s taščo?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vzdušje pri tašči
4.8.2010 15:14:42   
Anonimen
Standardno vprašanje, standarden odgovor. Pojdita na svoje.

(odgovor članu ksenjicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2010 15:29:21   
jajula
če so že zdaj problemi s taščo, bojo še večji, ko boš pod njeno streho. ni dvoma, pejta na svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2010 15:45:22   
naja17
Živela sem s taščo 4 leta. Enkrat se nisva skregali ali karkoli podobnega. Čudovita je! Še bolje je pa zdej, ko sva vsaka na svojem teritoriju.

Takih izpadov jaz ne bi prenašala, torej NA SVOJE!

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2010 15:58:32   
Vijoličarka
Treba je upoštevati, da je ustanovitev neke nove celice v njihovi hiši, tudi za tašče in taste stres. Kar naenkrat na svojem niso več 'popolnoma na svojem' in iritira jih vse mogoče. Po svoje so še slabši, kot otroci, kajti najprej mislijo samo na to, kako fino bo, da bodo mladi doma, potem pa jih preseneti realnost.

Ni nemogoče, ampak redki so, ki se zavedajo, kje so meje in kaj je zdaj drugače. Pogosto se tudi zgodi, da so ljubosumni, ker so oni pač stari, mladi pa so na začetku vsega tistega, kar se je njim zdelo najlepše.

Da je tvoja tašča tip, ki se muli, niti ni tako bistveno, kot je bistveno, kakšna je njena življenjska filozofija. Če se ona zaveda, da del njenega ne bo več 'njeno', da bo mladi par in kasneje mlada družina živela po svoje in vščasih tudi tako, kot njej ne bi bilo všeč, potem ni problem.

Če pa ni tip, da bi to zmogla, ampak meni, da je ona prva in edina inštanca, ki določa, kako morajo ljudje živeti, potem ne rinite v nesrečo.

Predpogoj za tako bivanje je tudi ločen vhod. Absolutno! Vnaprejšen dogovor o vseh mogočih malenkostih, od delitve stroškov dalje...

Tudi moja tašča načeloma ni slaba ženska. Ampak za obe je bolje, da sva lepo narazen. Ona namreč je prva in edina inštanca, ki določa, kako morajo ljudje živeti. Ljudje morajo uporabljati tisto zobno pasto in zobno ščetko, kot ona in prav tolikorat na leto, kot ona, morajo očistiti okna... Vsi drugi ljudje, kaj šele snahe... user posted image

Kakorkoli, sama sem se odločila za 'na svoje', pa čeprav me je stalo to precej odrekanja in tudi nekaj let 'življenja'.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2010 18:22:17   
branka81
men je dala mami full dobr nasvet,tud če boš  fantom imela majhno stanovanje ni važn,pomebno je da sta na svojem..kr mladi in stari ne grejo skup..sama imam super taščo in tasta ampak,vseeno je lepo biti na svojem..lpuser posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2010 18:38:38   
*miska.mcc*
NA SVOJE!
ni vprasanja...

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2010 18:45:06   
emma83
Na svoje.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2010 22:16:33   
hmm...
Vedno rečem: stari in mladi niso za skupaj.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2010 22:18:11   
zvezdica_1
na svoje.

odgovor na vprašanje zakaj najdeš na tem forumu, v vsaki 3 temi.....

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2010 22:21:25   
Barbara_L
Neee nooo. Pojdi živet k tašči, še vsak se je zelo pohvalil, kako mu je luštno... Dej dej, bosta skp kofetkali, te bo povabla, pa vse sorte te bo sprašvala, pa tko...Pa včas se bo mal mulila, ni hudič, da te ne bi zdresirala, da boš po njeno plesala.. Hecam se..:)
Dejstvo je, da najprej vsi vidijo nizke stroške (prizidek, sobica), stroške živcev za sobivanje pa ne predvidijo. Pa še v vednost-niso vedno vsega krive tašče. Za kreg sta vedno potrebna dva.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2010 8:27:24   
polho3006
BEŽITA STRAN KOLIKOR VAJU NESEJO NOGE!!!!! Govorim iz lastnih izkušenj.

Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2010 11:45:42   
eva2010
Tudi jaz ti povem iz izkušenj. Pejta na svoje!!! Mi smo žal šli komaj takrat, ko se je rodila hčerka in se je stvar še 200% poslabšala. Žal pa smo tam pustili precej denarja, ki smo ga investirali, namesto, da bi ga investirali v kredit za lastno stanovanje. Tako pač je zdaj imamo 43 m2 (prej preko 90 m2) in smo srečni. In seveda ponovno stanovanjski kredit. user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.8.2010 12:03:52   
m_o_i
to pa je vecno vprasanje user posted image
in vedno isti odgovor - NA SVOJE user posted image  (jaz sem zdrzala v podobnem okolju cela dva dnevauser posted image  - tretji dan zjutraj smo nalagali previjalno, kinderpet in ostale zadeve v kedija in smo sliiiiiiiiiii user posted image )

zdaj se pa naj muli user posted image  ma konkretn razloguser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.8.2010 12:08:26   
pridna_janja
na svoje je najlepše user posted image user posted image user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.8.2010 13:07:36   
Saša27
ni lepšega kot biti gospodar na svojemuser posted image ....pa čeprav je samo najemniškouser posted image

Mi2 nebi šla nikoli ne k njegovim ne k mojim, sva pa nekje na sredini, ampak vseeno se ne da v copatah priti na obiskuser posted image

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 5.8.2010 13:09:05 >

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.8.2010 18:46:42   
smeška83
Samo ena rešitev: čimprej na svojeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?