|
RE: vzburjenost, bolečina med/po seksu 6.7.2012 13:11:01
|
|
|
|
ronja
|
Ajoj, melita... Nekak se mi je to zdelo že pri prvem postu, ampak sem rajši počakala, če boš še kaj napisala, da ne bi preveč v temo brcnila - no, ampak zdaj ti pa lahko napišem (pa glede na to, da maš rada dolge poste:D): s tabo ni čisto nič narobe, s tvojim fantom pa marsikaj;). Sama imam rada spolnost, ampak pri takemle decu bi me pa vse minilo! Fant, ki pri 35ih nima pojma o seksu, se noče učit, mu je vseeno, kako je punci, ker je važno, da on nabija tako kot njemu paše... hvala lepa, res! To da mu moraš vsakič rečt, če te boli, je že samo po sebi groza! Uvideven partner, ki te ima rad, bo ves čas gledal, kako je tebi, ker mu bo všeč, da je tebi všeč. Tako da ti ne bo treba rečt. Saj ne rečem, da se včasih kaka faca da drugače prebrat, pa te zaskrbljeno vpraša, če si ok, tebi je pa noro , ampak ravno v tem je štos - da te on vidi, da si mu važna! Tako v seksu kot sicer. Ne vem, kako imata sicer odnos, ker nisi nič pisala, ampak navadno človek ni sebičen samo na enem področju, povsod drugod pa dobričina in uvidevno prijazno bitje. In slab seks po 1 letu, brez kakršnihkoli spogledovanj, smsov... a si nora? Jaz si ne predstavljam živet brez tega zdaj, po 13ih letih in 3 otrocih! Ok, res nisva stara zakonca, ker nisva poročena , ampak kot moj oče reče: saj je isto, kot da sta:D. Mej se rada! Jaz na tole ne bi nikoli pristala, to ej mučenje, ne pa ljubljenje! Ne moreš se vzburit na ukaz in 10-15 min. predigre če ni nobenih drugih rajcanj čez dan, res ni veliko! Mislim, da večina punc, ne bi bila pripravljenih kar tako iz nule. Saj vem, vsak po svoje, ampak prvič tole ni "po tvoje", drugič pa tebi tole "po njegovo" ne paše... Telo se ti je zelo odločno uprlo. Noče ga. Že ve zakaj. Poslušaj svoje telo (to meni dostikrat rečejo, sicer v zvezi s čisto drugimi rečmi (jaz premalo spim, potem me pa zdravje zeza), ampak je res). V ozadju teh problemov s seksom pa vidim splošno nezadovoljstvo v odnosu, ki se v seksu najbolj manifestira. Podpis. v bistvu sem tole samo parafrazirala zgoraj, ankica zna tako lepo kratko in jedrnato povedat:). Ampak sem pisala še predno je padel njen komentar, če je to opravičilo;). Pravi, da ga mine želja, a pade mu ne. V bistvu to dvoje mi nikoli ne gre skupaj (trd organ in neželja No, to je sicer možno: če ne bi bilo možno, potem bi bilo posilstvo ženske nad moškim nemogoče, pa ni tako. Pred dolgo časa je bila tu tudi tema o zlorabah otrok in so punce pisale, kaj vse se jim je dogajalo. Ena je imela celo izkušnjo, da jo je oče posiljeval in ko je bila najstnica je včasih pri tem doživela orgazem. Lahko si prepričana, da ona ni želela spat s svojim očetom, vendar telo včasih čudno reagira. Ji je pa to potem še povečalo stisko... Včasih so stvari malo bolj komplicirane, drugič pa bolj enostavne, kot mislimo;). Problem pa je to, da si on ne želi pol ure mazit s tabo, da je njemu pol ure preveč časa zate. Ker dejansko gre za to. Da bi za pol ure moral dat svoje želje na stran in se posvetit tebi. To pa je problem. Zakaj je tak, ne vem. Morda se noče navezat, mogoče ga je strah žensk, mogoče mu samo ti nisi tako všeč, vendar se boji bit sam ali pa ima rad pač nekoga za svoje potrebe, mogoče so mu všeč moški... tu je milijon razlag in nima smisla razglabljat. Dejstvo je, da se mu ne da potrudit za dober seks in da so mu tudi vse male pozornosti odveč. Po enem letu... ankica, melita piše, da njej dragi ni kaj dosti obdarjen, ona pa tudi nima zelo kratke nožnice, tako da verjetno ni problem v fizionomiji - gre za to, da je ona napeta in nesproščena, ker se počuti pod pritiskom, ki ga on izvaja - kdaj bo že in ker začneta s seksom prej kot bi njej pasalo. Zato je vse suho in stisnjeno in zato boli in peče in je grozno (vsaj meni bi bilo, če bi bilo tako). melita, kar se vprašanj tiče, je pri nama podobno kot pri tippi. Quickija kar tako na suho se ne greva, to je če se že prej kaj dogaja;). Koliko časa potrebujem, je zelo odvisno od več dejavnikov: od zunanje temperature (torej kako oblečen je ), do tega, kdaj sva nazadnje bila skup, če je vse ok, ali se mi kaj tretjega mota po glavi... Ni ravno pravila, se mi zdi pa da smo približno iste. Peče te zato, ker imaš med seksom suho nožnico, to pa imaš suho zato, ker te ne vzburi pred seksom in ker nisi sproščena, kar ne moreš bit, če pa maš tajming, do kdaj se to pričakuje... Oralni seks: verjetno enostavno ne zna (glede na to, da tudi sicer ni ravno nadarjen;) - po opisu sodeč: ne vidi, kdaj ti ne paše, ne vidi, kdaj si pripravljena, ne vidi, kdaj te boli... kako naj se pa nauči, če pa nič ne opazuje?). Mogoče ti bo pri drugem pa zelo všeč;). kremice daj pa stran, umivaj se z vodo in čim manj kompliciraj - s tvojo nožnico ni nič narobe, samo uprla se je temu, da bi spuščala not nekoga, ki se ji ne zdi dovolj dober - in ima prav, saj se on ne zmeni zanjo;). Ti ne čutiš pripadnosti njemu, on pa ne tebi. Ali se oba potrudita in zrihtata, kar vaju zavira, da bi postala res pravi par in bo problem sam šel, ali pa se razideta in najdeta nekoga, ki bo pasal k temu, kar si želita (ni nujno, da si isto...)
|