|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vtisi iz Gradca
14.12.2004 19:14:48   
m_m

Sem obljubila, da bom poročala kako je kaj z akcijami v Gradcu in obljubo izpolnjujem z majhno zamudo. Kot prvo moraš vedet točno kaj hočeš – ktera firma, ktere karakteristike… in če se le da, tut SLOcene. Če nameravate kupit več stvari, se ne zanašat na dober spomin. So stvari, ki so dosti cenejše in dosti dražje, zato je fajn met kar en seznam.V Toys''r''usu so npr. škarjice na nohte NUK za evro cenejše kot pri nas v Sparu, magična flaška non-spill od Aventa pa za evro al dva dražja kot v Sparu itd.

Majo pa, Toys''r''us, fajno baby kamero za 99 evrov. Super dela podnevi in ponoči. V čisti temi se vidi cela soba. Vleče pa po celi hiši, tut v drugo nadstropje. Je pa Č-B. Majo še fajno prenosno postlco od Hauca za 68 evrov. Zloži se v boršo in ne pride večje kot kaki manjši šotor. Ima dodatno dno za do 6m starosti, ki se odstrani. Iz strani se da tut odpret. Na drugi strani je pa žepek z ogromno mrežico proti komarjem. Majo še en kinderpet v akciji za 108 evrov, zraven pa dobiš še posteljnino, blazino iz kokosovih vlaken in igračko. Dno ima dve višini. Edino stranica se ne da spustit. Če kupiš nad 150 evri dobiš gratis igračko v vrednosti 30 evrov. Ful fajna trgovina. METRO ma kar neki cotk, igračk in kozmetike. KIKA me je razočarala. Nima tuk vlke ponudbe, kot sem pričakovala. Pa še cene so preveč zasoljene za najin žep. IKEA ima lepe previjalne mize. Take, kjer se da spredaj ali zadaj previjalno površino dvignit. Zelo praktične za manjše sobe. Cene podobne kot pri nas.

H&M in C&A nimata čisto nič pametnega za oblečt za nas. Hlače so naravnost grozne, tu pa tam bi še bla kaka majčka, sam kaj ko je vse črno. Za male je pa ful lepih stvari. Cene niso pretirane. Za XXXL je pa zmanjkal časa in energije. Če je ktera kej na tekočem, nej kar poroča.

lp Maja in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   vtisi iz Gradca
14.12.2004 22:10:34   
hruškica
Jaz sem prejšnji teden dobila v HM-ju ful dobre lepe črne hlače, rebraste na rob in ene za doma, črne, kot trenirka ali tiste hlače za aerobiko. Zraven pa še oprijet roza puloverček in enega lila z satenasto pentljo, ful lepo! Res pa je, da sem šla tja prav s tem namenom, da kaj kupim in sem probala skoraj vse kar mi je bilo kolikor toliko všeč (cca 1-2 uri preoblačenja) in izbrala le najboljše.
Obiskala sem še Ikeo. Tam imajo poceni kovterček in blazinico za v posteljico za 25 evrov in kar lepe preobleke zanje, tudi poceni. Mislim, da se splača iti tja, če ne drugega pa na izlet. Aja, pa pred Ikeo prodajajo ful lepe nordijske jelke (zdržijo dlje časa in se ne usipajo, ker vsebujejo več smole kot navadne smreke-priporočam). Moja je velika cca 130 cm in je bila 11 evrov. Ful je lepa in gosta.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?