Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vtikanje v njegove zadeve 2.2.2007 21:01:23
|
|
|
|
Dejča
|
Sicer ne vem, zakaj je tako odreagiral , mogoče si mu že prej dosti težila, zakaj vsem zastonj popravlja računalnike - saj kar iz lepega človek ne bi pričakoval takšne reakcije. Mogoče pa je imel le slab dan ali pa za svoje delo ni nič dobil, pa ga je to malo zbodlo. Kdo ve?? Pogovorita se, s pogovorom bosta marsikaj razrešila.
|
|
|
|
RE: vtikanje v njegove zadeve 2.2.2007 21:24:12
|
|
|
|
Blejka26
|
tudi jaz mislim,da je imel kak slab dan.jaz tudi svojga včasih mal grdo napadem,če imam slab dan.Če te pa še vedno skrbi glede tega,je pa najbolje da se mal pogovorita
|
|
RE: vtikanje v njegove zadeve 3.2.2007 14:23:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Včasih imajo naši moški radi, da se jih pusti pri miru in se ne dreza vanje za vsak "obrat na kavču". Moja sodelavka je npr. taka, da to počne. Vse mora vedeti, za vsak možev gib in vsako misel. Pa jo enkrat en sodelavec vpraša, če ko se njen mož na kavču okoli obrne, ali ga tudi vpraša, kam gre. To mi je takrat kar dalo misliti, prav zares. Pusti mu malo dihat.
|
|
|
|
RE: vtikanje v njegove zadeve 3.2.2007 15:01:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s plišni. Moški imajo radi kakšne svoje zadeve, tako kot nekatere ženske in mislim, da to ni nič kaj slabega. Panika je odveč.
|
|
|
|
RE: vtikanje v njegove zadeve 3.2.2007 20:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanimive teorije. Mogoče je celo res imel slab dan. Če je bilo samo to, sklepam, da ti je zdaj že povedal, na kakšen način zaračunava in sta razčistila prepriček. Sicer se mi pa ne zdi primerna reakcija in ne razumem, zakaj te ne bi smelo brigati, po kakšnem sistemu on to zaračunava. Pismu, sej nisi davčna inšpektorca, ampak njegova partnerka, in če delita posteljo, pa da je tole vtikanje v njegove zadeve, ki se te ne bi smele tikat? Ne bi rekla.
|
|
|
|
RE: vtikanje v njegove zadeve 3.2.2007 21:56:23
|
|
|
|
soncicaT
|
Mislim, da vstopaš v nevarno območje...moški biznis...tega se raje ne dotikaj. To ni tako, kot bi se me, frajle na kavi pogovarjale o tem, kako kiklo ima ena tam. To je moški ego, moška zadeva. Pusti ga, kar ti bo želel povedat o službi, to bo že sam. Saj ni tvoj otrok. Je zrela, odrasla oseba.
|
|
|
|
RE: vtikanje v njegove zadeve 4.2.2007 18:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko boš naslednjič dobila svojo plačo (?) mu povej, da so to tvoje zadeve in naj se ne vtika. Pa jo ti lepo porabi za sebe.In naj se še vedno ne vtika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?