|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vtikanje v njegove zadeve
2.2.2007 20:50:52   
Anonimen
Pozdravljene,
moj partner zadnje čase komu popravi računalnik in ker so do sedaj bili to ponavadi prijatelji oz znanci jim ni nič računal oz je le dobil kakšno darilo. Sedaj pa se je zgodilo da to niso več prijateji in je nazadnje računal npr. 20e.. kar mi je tudi povedal. Tudi danes je šel neki stranki pogledat računalnik in ko sem pričela pred tem pogovor o tem kako to računa: ali glede na delo, ure ki jih porabi ali kar tako; je odgovoril: da so to njegove zadeve in naj se ne vtikujem.
Moram priznati da me je odgovor šokiral in razžalostil. Bila sem pač mnenja da bi se o tem lahko tudi oba pogovarjala. Kako naj odregairam, naj mu povem da se z njegovim obnašanjem ne strinjam; ali ste mnenja da ima mogoče prav? Ne vem cel čas že razmišljam o tem? Ali naj pri določeni stvari ko se bo on vtikal tudi rečem ne to pa je moja stvar? user posted image
Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vtikanje v njegove zadeve
2.2.2007 21:01:23   
Dejča
Sicer ne vem, zakaj je tako odreagiral user posted image , mogoče si mu že prej dosti težila, zakaj vsem zastonj popravlja računalnike - saj kar iz lepega človek ne bi pričakoval takšne reakcije. Mogoče pa je imel le slab dan ali pa za svoje delo ni nič dobil, pa ga je to malo zbodlo. Kdo ve?? Pogovorita se, s pogovorom bosta marsikaj razrešila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2007 21:24:12   
Blejka26
user posted image tudi jaz mislim,da je imel kak slab dan.jaz tudi svojga včasih mal grdo napadem,če imam slab dan.Če te pa še vedno skrbi glede tega,je pa najbolje da se mal pogovorita

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2007 14:23:43   
Anonimen
Včasih imajo naši moški radi, da se jih pusti pri miru in se ne dreza vanje za vsak "obrat na kavču". Moja sodelavka je npr. taka, da to počne. Vse mora vedeti, za vsak  možev gib in vsako misel.
Pa jo enkrat en sodelavec vpraša, če ko se njen mož na kavču okoli obrne, ali ga tudi vpraša, kam gre. To mi je takrat kar dalo misliti, prav zares.
Pusti mu malo dihat.

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2007 15:01:15   
Anonimen
Se strinjam s plišni. Moški imajo radi kakšne svoje zadeve, tako kot nekatere ženske in mislim, da to ni nič kaj slabega. Panika je odveč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2007 20:43:09   
Anonimen
Zanimive teorije. Mogoče je celo res imel slab dan. Če je bilo samo to, sklepam, da ti je zdaj že povedal, na kakšen način zaračunava in sta razčistila prepriček. Sicer se mi pa ne zdi primerna reakcija in ne razumem, zakaj te ne bi smelo brigati, po kakšnem sistemu on to zaračunava. Pismu, sej nisi davčna inšpektorca, ampak njegova partnerka, in če delita posteljo, pa da je tole vtikanje v njegove zadeve, ki se te ne bi smele tikat?user posted image  Ne bi rekla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2007 21:56:23   
soncicaT
Mislim, da vstopaš v nevarno območje...moški biznis...tega se raje ne dotikaj.

To ni tako, kot bi se me, frajle na kavi pogovarjale o tem, kako kiklo ima ena tam.

To je moški ego, moška zadeva.

Pusti ga, kar ti bo želel povedat o službi, to bo že sam. Saj ni tvoj otrok.user posted image  Je zrela, odrasla oseba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2007 22:56:37   
domci
Jaz tudi razmišljam tako kot Tašonka
Sej to pa ja ni nič takega, če upraša kako računa user posted image
Jaz tud mojga včasih malo zaslišim pa do sedaj še nisem dobla takega odgovora ( na srečo, moram potrkat ) user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2007 18:31:18   
Anonimen
Ko boš naslednjič dobila svojo plačo (?) mu povej, da so to tvoje zadeve in naj se ne vtika. Pa jo ti lepo porabi za sebe.In naj se še vedno ne vtika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?