|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vstrajati ali ne
27.8.2007 14:05:05   
Anonimen
Ali naj še sploh vstrajam v vezi , če že dalj časa ni nič v redu.  Mož se me dobesedno boji dotakniti, poljub dobim le če je v družbi prijateljev, da pokaže, da je on še vedno najbojši. Pred drugimi se hvali, kot da je največji "don juan", a doma je popolnoma druga pesem. Dobesedno mi da vedeti, da me prezira, da sem pod njegovimi kriteriji, da sem oh in sploh nič. Poleg vsega se vede kot najbolj razvajen otrok, saj misli, da ga bom pedenala kot malega otroka. Ne zanima se ne za družino, ne za nič, važno je le, da gre kam s prijatelji, da popije pivo in da se ima on lepo.  Na počitnicah me je dobesedno pustil samo z otrokoma, on je pa "užival". KO mu kaj rečem, mi pravi, da ga samo kritiziram, da sem vedno le slabe volje. Ampak to ni res? Zelo rada se veselim in se velik optimist, vendar ga ne morem več prenašati.
Kaj naj naredim? Rabim samo kako prijazno besedo, slabih komentarjev se prosim vzdržite,
Hvala za nasvete.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vstrajati ali ne
27.8.2007 14:07:04   
daddy
vstrajati ali pa vztrajati..... odločitev je vedno tvoja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2007 14:09:06   
Anonimen
slabih komentarjev se prosim vzdržite,

Zakaj? Bi bolelo?

Torej. Če karkoli TI sama ne vplivaš na vajino napetost, potem bi bilo smotrno, da se obrneta v ustrezno inštitucijo, da se ponovno najdeta.
Če pa si tečna, posesivna, ga držiš na kratko vrvico, se skuliraj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2007 14:09:19   
Tejči
Kako dolgo pa se že vleče to?

Če se da pogovoriti in popraviti situacijo, potem začnita čimprej delati na tem, če ne, pa...saj sama veš.

Si želiš celo življenje živeti z moškim, ki te prezira? Ki te ima samo zaradi zadovoljevanja svojih potreb? Si srečna z njim? Odgovori si na ta vprašanja, premisli, začni delati na tem, da boš tudi ti srečna! Življenje je eno samo, kratko...

Vse dobro ti želim!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2007 14:26:55   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Torej. Če karkoli TI sama ne vplivaš na vajino napetost, potem bi bilo smotrno, da se obrneta v ustrezno inštitucijo, da se ponovno najdeta.
Če pa si tečna, posesivna, ga držiš na kratko vrvico, se skuliraj.

Se podpišem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2007 14:27:52   
Anonimen
Vse vkup se sedaj vleče že več kot leto in pol. Tudi sam a imam "zoprne " dneve, takrat se umaknem. Ne maram zganjati neke napetosti. Mož vedno hoče biti v središču, vedno se njemu zgodi vse najbolj pomembno, vse kar narei vedno razlaga na dolgo in široko, vedno je najbolj pomemben, vedno je on najbolj utrujen, vedno največ dela, drugi  so  pa v negovem pogledu ničle. Ne zna poslušati, vedno le njegov, jaz, jaz, jaz,...Velikokrat se je zgodilo, da sem v družbi se z kom pogovarjala nekaj v zvezi z mojim poklicom, ko me je začel samo gledati, saj sploh ne ve kaj delam, kaj se mi dogaja. Sploh ga ne zanima, kaj bi rada jaz, vedno mora obveljati njegova.  

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2007 14:29:50   
ulani
uh......mi je kar pritisk narastel, ko sem tole brala....

defintinivno bi ga prijela, posadila na stol, odprla steklenico vina in mu rekla,da se bo začela predstava, ki bo zgledala tako,da boš ti imela monolog.....

potem pa spij dva deci pa povej vse,kar ti leži na duši.....in NE PUSTI se prekinjati....

ok,...mal za hec..zdej pa resno..pogovori....kok časa že to traja?
ponavad je treba meje na začetku postavt...
se nista nikol pogovarjala o tem?

da ni prepozno....
pameten pogovor reši vse...

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2007 14:32:38   
Tejči
IZVIRNO SPOROČILO: ulani

pameten pogovor reši vse...

Ja, če se zna pametno pogovarjatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2007 14:33:04   
Anonimen
Vse vkup se je začelo pred rojstvom drugega otroka, ker sem bila doma večina časa. Od takrat je popolnoma spremenjen.

(odgovor članu ulani)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2007 14:33:08   
Anonimen
Mož vedno hoče biti v središču, vedno se njemu zgodi vse najbolj pomembno,

Mogoče si pa ti dolgočasna za njega. Čas je, da se začneš ukvarjati še s kakšnimi dugimi zadevami. Vzemi si čas zase, prepusti otroke njemu.
Zakaj bi morala ravno samo ženska skrbeti za celo bajto? To ja pa tako, če si ne deliš vseh obveznosti. Ne ravno vseh, večinoma tiste, ki so bistvenega pomena. Za lakiranje tvojih nohtov ravno ne rabi bit zraven pa te gledat, mar ne? Za vzgojo otrok pa sta dva. In če tu ne štima, potem imaš pa egoista, ki je napihnjen oz. pokončen kot puran.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2007 14:33:14   
baguSka
ponavad je treba meje na začetku postavt...
se nista nikol pogovarjala o tem?

Mene pa zanima, kako dosec neko mejo??? Kaj pa ce on vztraja pri svojem, ti pa pri svojem... In se drugace cist ok razumeta??? Midva se veckrat pogovarjava... o vsaki stvari. Tud o najinem problemu, ki je drugacen od tega, ki ga je odprla anonimna. Vendar v tej tocki pa nikoli ne prideva skupi. Vedno je preprican, da le pretiravam.user posted image

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.8.2007 14:34:31   
ulani
to je pa tud res...nism vidla njenega zadnjega posta.

mah...res je,da se ljudje spreminjamo,ampak nekaj od tega ti j mogl it že na začetku na živce?
al se je res tok spremenil v čist kontra osebo?

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.8.2007 14:35:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vse vkup se je začelo pred rojstvom drugega otroka, ker sem bila doma večina časa. Od takrat je popolnoma spremenjen.

Mogoče pa mu to ni bilo všeč? In veliko žensk je takrat tečnih, ker ne vejo kam bi same s sabo. Ko pa imaš obveznosti, službo, je pa težko prit na stare tire.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.8.2007 14:36:01   
baguSka
Oprosti. Ne bom trdila za sveto. Ampak po vsem tem kar si napisala, sploh po zadnjem, sem skor prepricana da je imel ali pa da ima drugo/e zensko/e.. Navadna sovinisticna baraba. Poznam nekaj takih tipov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.8.2007 14:37:21   
Anonimen
Ena izmed opcij je tud ta ja. In zdaj nima ponosa, da bi te spoštoval kot te je prej.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.8.2007 14:41:37   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Oprosti. Ne bom trdila za sveto. Ampak po vsem tem kar si napisala, sploh po zadnjem, sem skor prepricana da je imel ali pa da ima drugo/e zensko/e.. Navadna sovinisticna baraba. Poznam nekaj takih tipov.user posted image

WTF ..... mislim, od kje ti pa zdaj TO ??????????? Res me zanima, kje vse vi ne najdete "dokazov" da ima drugo   user posted image user posted image user posted image   A je to podobno kot tisto "hm, skozi vrata je vstopil z desno nogo naprej, ne z levo .... le kaj je narobe? zagotovo ima drugo" .....
Jao.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: vztrajati ali ne
27.8.2007 15:54:34   
piščanc
poznam eno družino. on glavni frajer, ona pridna punčka. pa je zanosila po nesreči. sta se nekako dogovorila in začela živeti skupaj. res se je trudila, zanj in za otroka. ampak njemu je bil žur bolj pomemben, ona pa se je zavila v mamo in otroka dobesedno dušila, pretiravala, hotela je biti popolna mama. npr. on je šel tudi za cel vikend na morje, pa sta bila bolj kot ne brez denarja, sploh ni vedela kje je, ker so jima odklopili telefon. ko je bil pod vplivom alkohola je bil zelo agresiven. in potem je šla domov po ene dveh letih, popokala otroka in šla k staršem. najdla službo in ...

čez 6 let ima z istim partnerjem še enega otroka, spet živijo skupaj pri njegovih starših, ker je prodal prejšnje stanovanje in denar zafučkal.

ZAKAJ?! je šla nazaj, nikoli je ne bom razumela, ampak res nikoli. ne vem ali je to iz njene družine, da mora mama potrpeti ali je odvisna od tega, da trpi.

kaj pametnega ti ne morem napisati, ampak če se ne skregata, pogovorita in spremenita, potem pač pojdita narazen

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: vztrajati ali ne
27.8.2007 16:43:55   
Anonimen
Razčisti sama s sabo, se odloči in nekaj stori.Poskusi s pogovorom,postavi ultimat...

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.8.2007 17:22:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali naj še sploh vstrajam v vezi , če že dalj časa ni nič v redu. 

Rabim samo kako prijazno besedo, slabih komentarjev se prosim vzdržite,
Hvala za nasvete.

Prijazna beseda pomeni zate kaj?

Da vztrajaš? Ali ne vztrajaš?

No, kakor se že odločiš, bo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.8.2007 14:08:45   
sasa78
Še ena taka!!

ja vedno jaz jaz jaz,.......

pa sem naredila takole - 1 mesec sem strogo zapisovala kaj sem delala in kaj je on, kolikokrat me je stisnil in kolikokrat rekel rad te imam, kaj je naredil, kolikokrat je imel otroke popoldne, kolikokrat je šel ven, poa po nakupih  skratka vse!!!! user posted image user posted image user posted image  TUDI user posted image

PO VSEM TEM SEM MU DALA TA LIST PAPIRJA IN PUSTILA 1 DAN DA PREŠTUDIRA - POTEM PA SEM SAMO REKLA DA NE GRE VEČ TAKO. OD TAKRAT IMAM 2X TEDENSKO ZASE ČAS, SKRATKA ZA 500% SE JE POPRAVIL.

SLUŽBA GOR, SLUŽBA DOL - OBA SVA NA VISOKIH POLOŽAJIH PA ME DO SEDAJ NI 1X PONIŽAL. ENKRAT REKEL DA JE NJEGOVA SLUŽBA VEČ VREDNA. ČE IMA PA RAVNO SLAB DAN GA NADOMESTIM IN OBRATNO. PO VSEM TEM SEM ZAČELA PA ŠE ŠTUDIRAT.

PUNCE TREBA JE NAREDIT RED IN BORIT SE ZASE. user posted image user posted image user posted image user posted image

ČE SE PA ZANEMARIŠ JE PA JOJJJJJJ!!!!! user posted image user posted image user posted image

AJA TUD 2 NOSEČNOST SEM PRELEŽALA PA JE MISIL DA BO IMEL VSE NA PLADNU PA NI BILO TAKO.

VSE SE DA ZMENT - VSAJ UPAMuser posted image user posted image

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?