Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POMOČ 30.8.2008 17:50:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ročno.
|
|
|
|
RE: POMOČ 30.8.2008 18:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ja scim pa?v noznico ne?in kako to deluje kaj potem sledi
|
|
|
|
RE: POMOČ 30.8.2008 18:13:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
Z roko... potem pa rodiš.
|
|
|
|
RE: POMOČ 30.8.2008 18:44:45
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: POMOČ 30.8.2008 19:01:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Upam, da slišiš, tudi če ne kričim. Torej: v nekaterih P vstavljajo globule, v nekaterih gel. V vsakem primeru pa precej globoko, če se da, malo razširijo MV, ker mora tam delovat. Kaj sledi.... odvisno, kako prime. Lahko, da po prvi dozi ni še nič. Potem pa se začne bolj kot ne z bolečinami/krči v spodnjem delu, podobno kot pri M . Nadaljuje pa.... spet različno, lahko sproži popadke, lahko vse skupaj poneha in je treba ponavljat,....
|
|
RE: POMOČ 31.8.2008 15:35:08
|
|
|
|
kajajaka
|
Torej: v nekaterih P vstavljajo globule, v nekaterih gel. V vsakem primeru pa precej globoko, če se da, malo razširijo MV, ker mora tam delovat. Kaj sledi.... odvisno, kako prime. Lahko, da po prvi dozi ni še nič. Potem pa se začne bolj kot ne z bolečinami/krči v spodnjem delu, podobno kot pri M . Nadaljuje pa.... spet različno, lahko sproži popadke, lahko vse skupaj poneha in je treba ponavljat,.... točno tako! Meni so sprožali 2 dni! Prvi dan ni bilo nič - malo krčev kot pri M, potem po tretji vaginaleti (gel svečka...) je pa prijelo po 6 urah. Dobila sem popadke, šla v porodno, predrli mehur z vodo in po naslednjih 6 urah rodila lepo zdravo deklico! Pa nič ni preveč bolelo, če te bodo kaj strašili. malo je neprijetno, to je pa tudi vse. Gredo pa s prsti kolikor globoko lahko in malo še vrat razširijo... Po vstavitvi moraš pol ure ležat, da ti gel ki se raztopi ne izteče ven, potem pa hodiš, da se čimprej odpreš... Srečno pa lahek porod!
|
|
|
|
RE: POMOČ 31.8.2008 16:42:08
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj tisto eno uro lezis v porodni sobi?
|
|
|
|
RE: POMOČ 31.8.2008 19:53:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Po gelu sem jaz šla na oddelek in tam "čakala" - šetala, gledala TV, zvečer so mi rekli, naj kar mirno zaspim, ker itak še ne bo nič.... V porodno te dajo, ko se res začnejo redni popadki. Ali pa če ugotovijo, da je toliko pripravljeno, da lahko plodni mehur predrejo. To seveda naredijo v porodni.
|
|
RE: POMOČ 31.8.2008 19:54:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kaj tisto eno uro lezis v porodni sobi? Ah, kje pa ... v pritličju porodnišnice je lokal, kamor greš lahko na kofe.
|
|
|
|
RE: POMOČ 31.8.2008 20:04:38
|
|
|
|
maja24
|
Jest sm dobla tabletko in pol sm ležala prkloplena na CTG.Po 6ih urah sm šla pa še na UZ in prgled če sm se že kej odprla.Med tem cajtom mi je pa sam trebuh neboleče otrdavov.
|
|
RE: POMOČ 31.8.2008 20:16:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ah, kje pa ... v pritličju porodnišnice je lokal, kamor greš lahko na kofe.
|
|
|
|
RE: POMOČ 31.8.2008 20:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
KERENSA ---VES KAJ DA NEBI BLE ENE TAK PAMETNE KOT SI TI!!!VSAKA ENKRAT PRVIČ RODI IN NEVE PRAV VSEGA...ČE SI PA TI TAK HUDO PAMETNA PA KAJ SPLOH DELAS TUKAJ???????????
|
|
|
|
RE: POMOČ 31.8.2008 21:37:21
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen KERENSA ---VES KAJ DA NEBI BLE ENE TAK PAMETNE KOT SI TI!!!VSAKA ENKRAT PRVIČ RODI IN NEVE PRAV VSEGA...ČE SI PA TI TAK HUDO PAMETNA PA KAJ SPLOH DELAS TUKAJ???????????
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?