|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vsem mamicam
15.10.2004 20:21:09   
naja78
živjo!
najprej vsem en lep pozdrav iz foruma za vami od Naje 78.
ne da bi komplicirala ampak vem da ste bolj izkušene kot jaz,pa bi vas nekaj vprašala.
S fantom se pridno trudiva da bi ratalo,sicer samo 6 mesecev,pa me že skrbi da ni kaj uredu. Zato vas sprašujem kaj mi lahko svetujete,za zanositev.ne me razumet da sem neučakana,ampak že premišljujem da ni kaj narobe.KAKO PA POGRUNTAŠ DA JE??Meni je G reku da je vse ok na zadnjem pregledu z UZ-jem.
vem da delujem tečna in neučakana,ampak moj firbec je močnejši.sma sem pa sklenila da več na TO ne študiram.
lp prosim za prijaznost.:kuza::kuza:naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vsem mamicam
15.10.2004 20:29:10   
dory
Ce ti je ginekolog zatrdil, da je vse ok, potem nimas razloga za skrb....edino tale mickena neucakanost vcasih naredi svoje...sej ves murphy...tko da ponavadi rata,ko najmanj pricakujes....tko da uzivaj v zivljenju, beri nas in se zalozi s koristnimi nasveti...ratalo bo prej al slej bos vidla...cakamo na tvojo novicko....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vsem mamicam
15.10.2004 20:30:43   
dory
Aja....tukaj ni treba prosit za prijaznost...sej smo same fejst punce ves ;)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vsem mamicam
15.10.2004 20:42:40   
biba77
Ja, saj ste res fejst punce ... samo luste pa nam tudi fajn delate s temi prikupnimi slikicami svojih sonckov! :)

:miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vsem mamicam
15.10.2004 20:59:07   
dory
caki caki..se mal pa bomo mel srckano konkurenco :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vsem mamicam
15.10.2004 21:15:50   
biba77
:love::love::love::love::love::love::love::love::love: .... izpod tvojih prstov naravnost v bozja usesa .... :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vsem mamicam
15.10.2004 21:17:35   
biba77
Hmmm, sem mislila na tisto o SE MAL... Tisto o konkurenci pa je tak: za vsako je njen najlepsi, a ne?

:miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vsem mamicam
15.10.2004 21:51:39   
deily
Pozdravljena Naja78
Ne sekiraj se in ne misli, da je s teboj kaj narobe, saj ti verjetno psihično vpliva, da ne zanosiš, poleg tega pa se trudita komaj 6m. Midva s fantom sva brez zaščite 2.5 leti in nama je ratalo, pa čeprav nepričakovano, saj se nisva trudila. Včasih sem se pohecala, češ da je neploden, vandar je dokaz da ni :duda:. Ne premišljuj, ampak uživaj :sloncek:, kajti :duda: bo prej ali slej prišel v vaš dom.

Deily 11t6d

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vsem mamicam
15.10.2004 22:05:04   
lutka
Naja 78,čim manj se obremenjuj in čim bolj uživaj:hudicek:.če ti je tvoj G rekel,da je vse uredu,potem je.Midva sva se "matrala šest let,preden sva dobila:duda:,potem pa zopet šest let nič,no zdaj smo pa dobili še dva:duda::duda:.Vidiš NIKOLI SE NE VE,KAJ TE ČAKA:kuza::miska::metulj:
Želim tida boš kmalu:nosecka:
lp

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vsem mamicam
16.10.2004 11:56:05   
Pupica
naja78, čim manj premišljuj o tem pa bo....mislim da je večini ratalo "brez premisleka";)
Ko pa enkrat spoznaš te sončke, so pa vsi ostali "načrtovani brez premisleka":)-
LP
:muca:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vsem mamicam
16.10.2004 13:39:41   
naja78
hvala punce.

res vas bom poslušala. ne bom več o tem premišljevala.
enkrat bo že.lepo pazite na vaše :duda:
naja 78

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vsem mamicam
17.10.2004 12:14:15   
kimi
Šele po 1 letu in pol naj te začne skrbeti. Drugače pa je vse ok

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   vsem mamicam
17.10.2004 13:06:59   
naja78
HVALA KIMI.:bravo:

res ne bom več o tem prmišljevala.če bo pa kaj novega ti povem ali prašam.
naja:rozica:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   vsem mamicam
18.10.2004 10:50:55   
mašinca
Živjo naja!

Midva sva rabila skoraj eno leto. Sej se nisva trudila, ampak vso zaščito smo v smeti zmetal. Moram rečt, da je tudi mene proti koncu že kdaj malo panika zagrabila, ampak čisto po nepotrebnem. Skratka ratalo je in sedaj že komaj čakava na :angel:. Tako da ne obupaj in še kar naprej čimbolj uživaj v ljubljenju.

držim pesti :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?