Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vsega imam preku glave... 9.11.2004 21:34:49
|
|
|
|
KIRA
|
jaz jem čokolado, ker bi me drugač že pobralo. sem nagnjena k depresivnosti... sicer ni tako hudo kot na začetku, ampak sem po večini še vedno utrujena in zmozgana. sem pač cel dan sama in mi le redko pomaga mož. tašča je "leva" in ni za nobeno rabo, moja mama pa dela dopoldan, popoldan pa je običajno tudi utrujena, ker je nekaj bolana in se hitro utrudi. tako da cele dneve sama skrbim za tamalo in za gospodinjstvo, ko sem pa še posebaj utrujena in neprespana, me pa le prevelike količine pepsija in čokolade držijo gor. saj vem da ni zdravo, ampak drugače ne gre. kave si ne upam piti, ker sem ob porodu imela težave s pritiskom (CR). možno je pa tudi, da je krivo vreme.. običajno me šivi tudi bolj bolijo koje dež ali nizek pritisk.. pa kakšen DVD si pogledam, da ne mislim na neprijetne reči. ko malo pozabiš na težave in tegobe je svet čisto drugačen.. LP:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
vsega imam preku glave... 9.11.2004 21:39:23
|
|
|
|
PeterPan
|
hvala za odgovor, tako vsaj vem, da nisem sama na tem svetu. tudi moj mož dela in dela, ni ga nikoli in vedno sem sama s tamalim, vse visi na meni, hvalabogu pa je tašča na varnostni razdaliji. tako se vsaj razumemo. ne vem pa kak bo, če nam bo uspelo naredit:modri:ali:roza:. skoz ko naju vidi gnjavi, da bi bil že čas, saj je Luka že 6 let star itd.... preku glave jo imam. ne gre kar tako. če bi lahko, bi otroke kupovali v trgovinah, ko bi nam blo. čao:sloncek:
|
|
|
|
vsega imam preku glave... 9.11.2004 21:42:46
|
|
|
|
cat
|
Te čisto razumem, PeterPan:(. Tudi jaz imam vsega čez glvo, pa to čakanje kdaj ob me čist ubija:((. Za zjokat. Pa sem si rekla, da bom vesela:) in optimistična8):zajcek::kuza:. Pa vseeno... ko se približuje dan, ko ne bi smela:grrr: pridet :hudicek:, sem kr malo živčna. Depresijo pa preženem z lepimi mislimi:morje: in kakšno dobro papico:torta:. Glih kr sem si vzela kisle kumarice (mi tolk pašejo, ampak mislim skoraj 100% da nisem :nosecka:-jih vedno ful pojem), pol bom pa še eno vročo juhico pojedla, pol pa bom še mal poste brala, pol bom šla pa počasi spat:zaspan:. Zato PeterPan ne obupaj, ker nas je veliko v tvoji koži. In ni hudič, da ne bomo enkrat vsaj za 9nebesa mesecev pregnale te grdobe:hudicek:. Lahko nočko in eno :muca: za v postlo! cat
|
|
|
|
vsega imam preku glave... 9.11.2004 21:56:44
|
|
|
|
kimi
|
Jaz kot Kira njem se čokolade pol mi je pa slabo (če verjameš-od čokolade nikoli):)-
|
|
|
|
vsega imam preku glave... 10.11.2004 8:54:41
|
|
|
|
koala
|
PeterPan! Meni pomaga sprehod v naravi. Naj gospodinjstvo malo počaka. Vzemi si čas samo zase, pa magari ko sinek spančka. Kakšna peneča kopel, pa dobra glasba!! Koala
|
|
|
|
vsega imam preku glave... 10.11.2004 8:59:32
|
|
|
|
enci
|
Ciao punce, tudi jaz sem bila prejsnji teden tako down :(:(:(:( Malo vreme, malo sluzba, malo ker ni kaj poceti, malo ker se ze vec kot 1 leto trudimo pa nama ne rata, vmes pa so ze vsi okoli nas zanosili .... vse skupaj pa je bila ena velika depresija!!!! Pa se to cakanje na izvide .. no in vceraj sva izvedela, da je z mojim dragim vse Ok in v kratkem bom dobila Klomifen, ki bo morda pomagal do tako zeljene :duda:... V vsem tem pa mi je res v veliko pomoc, ko berem in pisem na RR ... Punce pogumno naprej ... ;), ko pa vam je hudo pa kar sem na RR in zagotovljeno je da boste vsaj malce boljse volje, ker se vedno katera najde, ki uvzpodbuja!! lp enci:metulj:
|
|
|
|
vsega imam preku glave... 10.11.2004 12:37:43
|
|
|
|
pi
|
Tudi jaz sem zadnje čase čisto na tleh.Po moje bo kar vreme krivo, da smo vse tako depresivne. Meni najbolj pomaga da se odklopim od vsega in grem z prijateljicami na dve ali več urni babji trač. To me sprosti in napolni z energijo. Malo se potožiš, sprostiš in na koncu že nasmejiš iz svojih problemov. Je pa res da si je grozno težko poleg otroka in moža utrgati taki dve prosti urici. Jaz ko pomislim na to da ne bom mogla svoji princeski dati bratca ali sestrico me kar stisne pri srcu. Upam da nam bo oz. mora nam kmalu uspeti da bomo vse :nosecka: in se bomo potem raje tožile ena drugi kako nam je slabo, kako ne moremo spat,..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?