MiNa*
|
Jančika, ti si tista, ki je pred letom sodelovala tudi na forumu Hujšanja s 3MD? Če ja, potrem ti moram povedati, da si mi s svojimi posi zelo simpatična in tre vedno z veseljem berem. Pa če sem prav zasledila, imaš že enega korenjaka? Moja zgodba je podobna tvoji. En korenjak 3 leta že raca okoli mene, midva z možem pa se trudiva, da bi dobil družbo, pa ne uspe. se nam je že par krat sfižlo. Nazadnje sem imela abrazijo (parcialna mola) sredi maja. Beta HCG mi je zelo počasi upadal, M nisem dobila 2,5 meseca, imela sem skoz po malo krvavitve, z vmesnimi prestanki. Nato sem šla sredi julija k moji G., mi je dala Primolut Nor (7*2 tbl.), dobila sem M, res da zelo kratkotrajno, vendar se je vsaj začelo, kre me je nestrpnost pošteno dajala. Naslednjo M, sem dva dni nazaj dobila sama od sebe, brez tbl., zopet švoh -dan in pol . SEm bila prav vesela, da sem jo dobila, da bova lahko začela delati na , ker se 3-4 meseci da prideš k sebi po SS tako hitro obrnejo, potem ti še ne uspe v prvo, in je skoraj leto okoli, ko si spet , nazadnje se pa še to konča s SS. Leta pa gredo. No. danes sem šla na kontrolo k G., ker sem bila naročena in mi je predpisala Cyclo proginovo za 3 mesece, z namenom, da se mi sluznica res dobro obnovi in pravi, da je bolje še malo počakati. Jaz pa ne vem, kaj bi, saj M. sem dobila in res ne bi rada čakala še 3 meesce, preden začneva spet poskušat. po drugi strani pa želim, da bi bilo že končno vse v redu, in bi dobili še enega . Moje počutje je sicer v redu, težko pa gledam nosečke in mlade mamice, ker si skoz želim, da bi bila tudi jaz ,med njimi.
|