Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vse mi nekam jna jajca vleče:-)) 14.3.2007 7:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
V razmislek moškim. Babica stara 98 let lezi na smrtni postelji in zeli se pred smrtjo razkriti 99 letnemu mozu, ki sedi zalosten ob njeni postelji, se zadnjo skrivnost. Gerardo, moj mali Gege, prej, da bom za vedno zatisnila oci, ti zelim razodeti mojo skrivnost. Pojdi na skedenj in pod tretjem stebru na levi strani strehe, bos nasel dve skatlji in jih prinesi. Gerardo gre na skedenj in se po petih minutah vrne nosec v rokah dve skatlji. V prvi najde tri jajca, v drugi pa 250,000,00 evrov, kar oci se mu razsvetljijo. Povej mi moja draga, kaj pomenijo ta tri jajca. Ves Gerardo, porocena sva ze 78 let, in vsakic ko sva seksala in jaz nisem dosegla orgazma, sem polozola v skatljo eno jajco. Gerardo postane izredno zadovoljen in ponosen, v 78 letih ni uspel zadovoljiti svoje zene samo trikrat, nato pa se vprasa: in kaj pomeni 250,000,00 evrov? Oh, vsakikrat, ko sem napolnila skatljo z dvanajstimi jajci, sem jih sla prodrati na trznico.
|
|
|
|
RE: vse mi nekam jna jajca vleče:-)) 14.3.2007 7:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: vse mi nekam jna jajca vleče:-)) 14.3.2007 7:29:59
|
|
|
|
srki
|
In kako, je bilo pri vas še kaj duha in sluga o jajcih .
|
|
|
|
RE: vse mi nekam jna jajca vleče:-)) 14.3.2007 7:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena brisača je v banji vsa od jajc, ne vem ali jo naj stran vržem ali dam prat. Po moje bo šla kar v kanto, kaj pa vem no. Pa spodnje omare v kuhinji so bile še malo rumene...ampak TRI jajca so pa cela ostala
|
|
|
|
RE: vse mi nekam jna jajca vleče:-)) 14.3.2007 8:22:02
|
|
|
|
srki
|
Ah, stran jo zabriši. Če je šel že tepih, pa naj gre še brisača. Preostala jajca pa mu naredi za zajtrk, da se ne bodo še ta razbila .
|
|
|
|
RE: vse mi nekam jna jajca vleče:-)) 14.3.2007 8:23:26
|
|
|
|
Tejči
|
|
|
|
|
RE: vse mi nekam jna jajca vleče:-)) 14.3.2007 9:30:07
|
|
|
|
Felicity
|
To je včeraj facka objavila, par tem bolj dol "Jajca in ERU" Sicer pa je 1A .
|
|
|
|
RE: vse mi nekam jna jajca vleče:-)) 14.3.2007 11:07:39
|
|
|
|
KBM
|
|
|
RE: vse mi nekam jna jajca vleče:-)) 14.3.2007 13:02:00
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
|
|
|
| Stran: [1] |
tampon ponoči?muškapri šibki menstruacijida (
26%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!