Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vsak mesec znova vse pade v vodo 30.3.2007 14:13:19
|
|
|
|
vikirajh
|
s partnerjem se že dve leti trudiva, da bi se prikazal plusek, pa ne gre. Stara sva malo čez trideset Ta mesec zopet upava. menstruacijo bi morala dobiti 21 marca. pa je ni, se pravi zamuja 9 dni. počutim se grozno. Povečane prsi, zbadanje v jajčnikih, bolečine v križu, slabost, danes glavobol in potenje. Načeloma so vse to znaki pms, toda kje je menstruacija?? clearblue sem naredila v torek ta teden, pa saj ne vem kaj je pokazal. črtica. ki tvori rahli plus je bila tako rahla, da sploh ne vem če je bila. pomagajte, saj ne vem več, kaj naj si mislim. vsak dan čakam ali bo menstruacija ali ne? sita sem že razočaranj iz meseca v mesec.
|
|
|
|
RE: vsak mesec znova vse pade v vodo 30.3.2007 14:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dve leti je dolga doba. Upam, da sta že obiskala ginekologa in da poznata vir težav, da ne zanosita. Poznam ta vsakomesečna razočaranja in slabo voljo. Želim vama čimprejšen plusek. Sicer pa nas je tukaj ogromno, ki imamo podobne težave. Veliko odleže, če se malce spoveš in da ti kdo napiše kakšno lepo besedo. Ne vreči puške v koruzo, pot pod noge in na pregled h ginekologu
|
|
|
|
RE: vsak mesec znova vse pade v vodo 30.3.2007 14:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je bila črtica vidna pol je Jaz bi na tvojem mestu naredila še en test da bi bila sigurna in to je to Čestitam
|
|
|
|
RE: vsak mesec znova vse pade v vodo 30.3.2007 14:22:04
|
|
|
|
hokejistka
|
Popolnoma te razumem in vem kako se počutiš. Sedaj se pa takoj odpravi v trgovino po nov test in ga opravi jutri zjutraj s prvim jutranjim urinom. Držim pesti, da si . Pa sporoči, kako si opravila.
|
|
|
|
RE: vsak mesec znova vse pade v vodo 30.3.2007 14:39:10
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka Popolnoma te razumem in vem kako se počutiš. Sedaj se pa takoj odpravi v trgovino po nov test in ga opravi jutri zjutraj s prvim jutranjim urinom. Držim pesti, da si . Pa sporoči, kako si opravila. Tudi jaz se strinjam s hokejistko...PONOVI TEST...sej od torka je že kar nekaj dni...in mogoče bo pokazalo kaj več... No, pa čakamo na izid in držimo pesti, da bo vse ok...
|
|
RE: vsak mesec znova vse pade v vodo 30.3.2007 18:52:44
|
|
|
|
levinjaa
|
Ponovi test, saj se v parih dneh poveča koncentracija hormona. Držimo pesti
|
|
|
|
RE: vsak mesec znova vse pade v vodo 30.3.2007 21:30:42
|
|
|
|
dajamaja
|
Še enkrat (piše, da čez 3 dni - pa katera res zdrži tako dologo ) z jutranjim urinom in srečno
|
|
|
|
RE: vsak mesec znova vse pade v vodo 30.3.2007 22:25:22
|
|
|
|
andre3a
|
tudi jaz svetujem da narediš test še enkrat in zelo,zelo ti želim da zagledaš ,saj tudi jaz vem kako hudo je iz meseca v mesec čakat a je uspelo ali ni.Držim pesti zate in javi se! Vso srečo
|
|
|
|
RE: vsak mesec znova vse pade v vodo 1.4.2007 11:51:32
|
|
|
|
vikirajh
|
kupila sem test baby check duo- to je navadna palčka. Poskusila a nič ne pokaže menstruacije še vedno ni, počutje je še vedno isto. Ponoči sem šla petkrat na wc. Pa saj to ni res. Tako sem zmedena, da sedaj nič več ne vem. Drugače sem vam pozabila povedat, da enega sončka že imam - osemletnega mateja, pa pri njemu ni bilo nobenih takšnih znakov, kot jih imam sedaj. No bomo počakali še par dni, pa bomo videli. se slišimo oz. beremo. pozdravčki in hvala za podporo.
|
|
|
|
RE: vsak mesec znova vse pade v vodo 1.4.2007 13:13:46
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: vikirajh pomagajte, saj ne vem več, kaj naj si mislim. vsak dan čakam ali bo menstruacija ali ne? sita sem že razočaranj iz meseca v mesec. Jaz sem naredila vse skupaj 3 teste, da sem verjela, da je res. Upam, da si nosečka, vso srečo
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?