Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ja v pikipoki jih je zmankalo, drugje so mi pa tako drage, moja jih pa tolko porabi (še ne zna glih tako kot treba, pa kolegicam jih deli) :zmeden2: sem mislila ceneje skoz prit, pa ne vem, če so kje v kakšni akciji
v mulerju dobiš celo dve vrsti teh vrvic-svetleče oz.s svetlečimi pikicami in nesvetleče-cena od pribl.400 sit dalje,kupiti pa se da prav tako knjigica z vzorci in napotki kako se vse to splete.......(vse to je v mulerju)
hmm, pol je bil pa to mogoče od mullerja reklama...ma me razkuri, ker vem da se zadnjič nekje vidla, pa ne najdem več bunkica a maš ti mogoče to pred sabo da veš? koliko pa jih je v paketu?
Uf, pa še nekaj v zvezi s temi vrvicami. To je imela naša tamala Jamiee Lee iz Nizozemske že lani. Seveda jih je Tibor pridno žvečil. Potem pa je njena mamica (prav tako iz Nizozemske) zaskrbljena sporočila, da je bilo po radiu, da so strupene. Torej jih mali in veliki otroci ne smejo žvečit.