Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec za slavčkom-Koper 30.7.2010 19:42:36
|
|
|
|
team
|
a prav nobene??????
|
|
|
|
RE: vrtec za slavčkom-Koper 31.7.2010 11:06:31
|
|
|
|
maktub
|
sicer moj ni v tem,je pa od kolegice in ga je zelo pohvalila.
|
|
|
|
RE: vrtec za slavčkom-Koper 31.7.2010 15:41:29
|
|
|
|
team
|
a res? mislim da sem mal preveč forume prebirala zdej pa sem vsa posrana.... bomo vidli....
|
|
|
|
RE: vrtec za slavčkom-Koper 2.8.2010 20:07:26
|
|
|
|
team
|
|
|
|
|
RE: vrtec za slavčkom-Koper 3.8.2010 16:47:59
|
|
|
|
maktub
|
neskrbi...vse bo ok...mislim da je nasim malčkom prav lepo v vrtcih z družbo..začetki so tezki,non stop bolani ampak gre
|
|
|
|
RE: vrtec za slavčkom-Koper 4.8.2010 21:53:02
|
|
|
|
team
|
se bodrim....vsak dan posebej... sam očitno je pa malo obalnih primorkic tukaj gor....
|
|
|
|
RE: vrtec za slavčkom-Koper 16.8.2010 0:18:27
|
|
|
|
andya
|
moja gre v izolo in sem tudi kar radovedna kako bo to delovalo...s hranjenjem še posebej, ker smo se kar borili za vsak gram, zdaj je teža ok, pa ne bi rada da kaj shujša...lahko pa bo deloval zgled otrok in bo lepo jedla...no, to malo dvomim pa najmlajša bo v skupini 2-3let, ker je december. Opazla sem tudi, da so nekateri otroci ful nesramni, naša pa bi vse dala..upam, da ne bo imela kakih travm od koga.. No, sicer pa vseeno gledam optimistično, kaj pa drugega.. Aja in sploh me niso še klicali na razgovor, pa uvodnega predavanja nisem poslušala, ker so take face, da organizijajo že spomladi, ko jih polovica odkloni vrtec, realna skupina otrok pa nastane kasneje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?