Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec starostna skupina 1-6 27.8.2008 14:34:33
|
|
|
|
tabi
|
ravno to mi je danes ena mamica pravla baje letos tako rešujejo problem s preveč otroki v jaslih pa jim je najlažje vse skup ruknt ne vem men je to mal mim 1letniki pa 6letniki.pri vas so vsaj 3 vzg. ta mi je pa rekla da samo 2.
|
|
RE: vrtec starostna skupina 1-6 27.8.2008 14:37:29
|
|
|
|
nemrak
|
, od kod pa si??? Jaz sem tudi včeraj dobila isto pošto , pa me je kap. Moja ta večja gre naslednje lleto v šolo in so v tej skupini 3 iz njenga starostnega obdobja. Sta bili vpisani v menjalni program , ampak tak, da sta lahko en dan na mesec pop. Sedaj so pa ta program ukinili in so jih dalo kar v drug program, ne da bi nam to povedali. SEm včeraj znorela, ker je bilo rečeno, da so nam povedali. Pa koga imajo za norce. So me razočarali na polni črti. jE podravnateljica , rekla, da po zakonu lahko to naredijo. Po zakonu ja, kaj pa po logiki. Kakšen program pa lahko imajo vse ti starostne skupine. Enoten, pa ne ga srat. MOram pa danes ta večji povedat, da gre v drug vrtec. Ampak KAKO????'
|
|
|
|
RE: vrtec starostna skupina 1-6 27.8.2008 14:58:38
|
|
|
|
metkica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak , od kod pa si??? iz celja ti pošljem zs
|
|
|
|
RE: vrtec starostna skupina 1-6 27.8.2008 15:06:35
|
|
|
|
metkica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi ne vem men je to mal mim 1letniki pa 6letniki.pri vas so vsaj 3 vzg. ta mi je pa rekla da samo 2. tudi meni je tole zelo mim, nobene logike. mislim 5 ali 6 letniki že marsikaj ustvarjajo, hodijo na daljše sprehode in še in še....kaj pa malčki? Ni mi jasno nič
|
|
|
|
RE: vrtec starostna skupina 1-6 27.8.2008 15:20:00
|
|
|
|
KIKI****
|
Pri nas imamo na vasi vrtec, sicer samo 1 skupino, ki je mešana. Imamo vzgojiteljico, pomočnico in 1 letečo pomočnico, ki pride vsak dan za 4 ure. Torej otroci stari od 11 mesecev do 6 let. Ampak jaz sem bla zadovoljna, ker vzgojiteljica in pomočnica sta delali s starejšimi primerno ustvarjanje njim, z mlajšimi pa njim. Na sprehode so hodili vedno ob lepem vremenu-tud do 3-4 km na dan. Najmanj pa 1 km. So imeli 2 vozička za najmlajše ostali pa peš. In je blo super. Naučili so se pa velik. Tako mali, kot veliki. Sploh tamali, ker so vse pobirali od starejših. Ampak pri nas ni izbire, da bi jih vpisala kam drugam pa ni variante, ker je povsod vse povno in imajo prednost otroci iz svoje občine. Dokler bo tako, bo v redu. Razumem pa da ste razburjene, če imate več skupin, pa naredijo eno mešano. Jaz bi bla tudi.
|
|
|
|
RE: vrtec starostna skupina 1-6 28.8.2008 8:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
v našem vrtcu bi tudi naj bila taka skupina, v njej bi bili pa otroci, če si starši želijo. oz. jih ne moti. tko nekak. je pa ravnateljica to razložila na sestanku. in da se super obnese baje, ker je taka skupina najbolj podobna družini in najbolj tako funkcionira - odrasli pa otroci različnih starosti men se ni zdela slaba ideja. in pol se mlajši učijo od večjih, večji pa imajo kar nekako bratsko skrb za mlajše in da še posebno je to dobro za tiste, k so edinci. tko da jaz sem razmišljala, da bi dala Ulo v to skupino, če jo bodo res organizirali. dans mamo roditeljskega, pa bom vidla. ker men se res zdi fajn ideja. aja, pa še to je rekla, da je fajn, k se pač otroci menjavajo in ne grejo skoz isti naprej. da se otrok nauči sprejemat dejstvo, da prijateljčki odhajajo in pridejo novi. pa k gre otrok skozi vse faze - najprej je najmlajši in deležen temu primerne pozornosti, pol pa se njegov status spreminja - on odrašča in prihajajo mlajši, starejši odhajajo itd.
|
|
|
|
RE: vrtec starostna skupina 1-6 28.8.2008 8:33:28
|
|
|
|
ajdaN
|
Naš je v taki skupini in je več kot zadovoljen. Gre pa dejansko za "družinsko" obliko skupine. Meni je všeč in mi je žal da ni mala tudi v njej. Je pa res, da imajo sigurno vzgojiteljice več dela.
|
|
|
|
RE: vrtec starostna skupina 1-6 28.8.2008 8:51:05
|
|
|
|
metkica1
|
Hvala punce ste me malo potolažile.
|
|
|
|
RE: vrtec starostna skupina 1-6 28.8.2008 10:30:00
|
|
|
|
TiaSara
|
Meni se zdijo take mešane skupine super! Saj tudi v življenju nimamo vedno stika zgolj z vrstniki. Jaz bi bila zadovoljna. Če bosta pa še s sestrico skupaj, jima bo pa še toliko lažje, sploh mali.
|
|
|
|
RE: vrtec starostna skupina 1-6 28.8.2008 10:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, je pa res, da v manjših krajih in na vaseh je to kar redna praksa. tam kjer sem jaz doma, je isto. tud v šoli pol so združeni po dva razreda, moja sestra gre zdej v 4. razred in so tije taki otroci, 5 jih je pa za v tretjega v vrtcu so bli pa vsi skp in je čist fajn laufalo. bratec, k je pa 2 leti mlajši od nje, je mel kar krizo, ko je šel v vrtec, samo ker je bila ona tam, je blo lažje. še pol k je šla v šolo, je šla zjutraj zraven njega malo v vrtec ( je vse v isti stavbi), pol k se je pa klimatiziral, je pa lohk šla v šolo
|
|
|
|
RE: vrtec starostna skupina 1-6 28.8.2008 21:53:53
|
|
|
|
nemrak
|
, metkica1, kako je bilo na sestanku???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2008 19:55:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
DopustSianaKam s 4-letnim otrokom na morje?Slovenska obala (
26%)
Hrvaška obala (
59%)
Drugo (
15%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!