|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec starostna skupina 1-6
27.8.2008 14:23:54   
metkica1
Izteka se mi porodniška in drugi teden začnemo z vrtcem.
Tavečja je stara 4 leta mlajša bo pa 1 leto. No in danes dobim pošto iz vrtca za jutrišnji sestanek. Na vabilu je  napisana skupina otrok od 1-6 in pa 20 otrok ter tri vzgojiteljice. To bo menjalni program.

Iz napisanega vabila sklepam, da bosta obe moji punci skupaj v skupini, ker sta tudi na vabilu v razpredelnici otok napisani obe in iste vzgojiteljice. Ne vem kako je to mogoče?
Ne gre pa to za nek majši vrtec. In skupina od 1-6 nič mi ni jasnouser posted image user posted image Upam, da ne bom jutri razočarana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec starostna skupina 1-6
27.8.2008 14:34:33   
tabi
ravno to mi je danes ena mamica pravla baje letos tako rešujejo problem s preveč otroki v jaslih pa jim je najlažje vse skup rukntuser posted image ne vem men je to mal mim 1letniki pa 6letniki.pri vas so vsaj 3 vzg. ta mi je pa rekla da samo 2.

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2008 14:37:29   
nemrak
user posted image user posted image ,
od kod pa si???
Jaz sem tudi včeraj dobila isto pošto user posted image , pa me je kap.
Moja ta večja gre naslednje lleto v šolo in so v tej skupini 3 iz njenga starostnega obdobja. Sta bili vpisani v menjalni program , ampak tak, da sta lahko en dan na mesec pop. Sedaj so pa ta program ukinili in so jih dalo kar v drug program, ne da bi nam to povedali. SEm včeraj znorela, ker je bilo rečeno, da so nam povedali. Pa koga imajo za norce.
So me razočarali na polni črti. 
jE podravnateljica user posted image user posted image , rekla, da po zakonu lahko to naredijo. Po zakonu ja, kaj pa po logiki. Kakšen program pa lahko imajo vse ti starostne skupine.
Enoten, pa ne ga srat.
MOram pa danes ta večji povedat, da gre v drug vrtec. Ampak KAKO????'

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2008 14:58:38   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

od kod pa si???

iz celja

ti pošljem zs

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2008 15:06:35   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

ne vem men je to mal mim 1letniki pa 6letniki.pri vas so vsaj 3 vzg. ta mi je pa rekla da samo 2.

tudi meni je tole zelo mim, nobene logike. mislim 5 ali 6 letniki že marsikaj ustvarjajo, hodijo na daljše sprehode in še in še....kaj pa malčki?user posted image
Ni mi jasno ničuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2008 15:20:00   
KIKI****
Pri nas imamo na vasi vrtec, sicer samo 1 skupino, ki je mešana. Imamo vzgojiteljico, pomočnico in 1 letečo pomočnico, ki pride vsak dan za 4 ure.

Torej otroci stari od 11 mesecev do 6 let. Ampak jaz sem bla zadovoljna, ker vzgojiteljica in pomočnica sta delali s starejšimi primerno ustvarjanje njim, z mlajšimi pa njim. Na sprehode so hodili vedno ob lepem vremenu-tud do 3-4 km na dan. Najmanj pa 1 km. So imeli 2 vozička za najmlajše ostali pa peš. In je blo super. Naučili so se pa velik. Tako mali, kot veliki. Sploh tamali, ker so vse pobirali od starejših.

Ampak pri nas ni izbire, da bi jih vpisala kam drugam pa ni variante, ker je povsod vse povno in imajo prednost otroci iz svoje občine.

Dokler bo tako, bo v redu. Razumem pa da ste razburjene, če imate več skupin, pa naredijo eno mešano. Jaz bi bla tudi.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2008 8:21:03   
Anonimen
v našem vrtcu bi tudi naj bila taka skupina, v njej bi bili pa otroci, če si starši želijo. oz. jih ne moti. tko nekak. je pa ravnateljica to razložila na sestanku. in da se super obnese baje, ker je taka skupina najbolj podobna družini in najbolj tako funkcionira - odrasli pa otroci različnih starostiuser posted image men se ni zdela slaba ideja. in pol se mlajši učijo od večjih, večji pa imajo kar nekako bratsko skrb za mlajše in da še posebno je to dobro za tiste, k so edinci. tko da jaz sem razmišljala, da bi dala Ulo v to skupino, če jo bodo res organizirali. dans mamo roditeljskega, pa bom vidla. ker men se res zdi fajn ideja. aja, pa še to je rekla, da je fajn, k se pač otroci menjavajo in ne grejo skoz isti naprej. da se otrok nauči sprejemat dejstvo, da prijateljčki odhajajo in pridejo novi. pa k gre otrok skozi vse faze - najprej je najmlajši in deležen temu primerne pozornosti, pol pa se njegov status spreminja - on odrašča in prihajajo mlajši, starejši odhajajo itd.

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2008 8:33:28   
ajdaN
Naš je v taki skupini in je več kot zadovoljen. Gre pa dejansko za "družinsko" obliko skupine. Meni je všeč in mi je žal da ni mala tudi v njej.

Je pa res, da imajo sigurno vzgojiteljice več dela.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2008 8:51:05   
metkica1
Hvala punce ste me malo potolažile.
user posted image user posted image  

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2008 10:30:00   
TiaSara
Meni se zdijo take mešane skupine super! Saj tudi v življenju nimamo vedno stika zgolj z vrstniki. Jaz bi bila zadovoljna. Če bosta pa še s sestrico skupaj, jima bo pa še toliko lažje, sploh mali.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2008 10:50:24   
Anonimen
ja, je pa res, da v manjših krajih in na vaseh je to kar redna praksa. tam kjer sem jaz doma, je isto. tud v šoli pol so združeni po dva razreda, moja sestra gre zdej v 4. razred in so tije taki otroci, 5 jih je pa za v tretjegauser posted image
v vrtcu so bli pa vsi skp in je čist fajn laufalo. bratec, k je pa 2 leti mlajši od nje, je mel kar krizo, ko je šel v vrtec, samo ker je bila ona tam, je blo lažje. še pol k je šla v šolo, je šla zjutraj zraven njega malo v vrtec ( je vse v isti stavbi), pol k se je pa klimatiziral, je pa lohk šla v šolouser posted image

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2008 21:53:53   
nemrak
metkica1, kako je bilo na sestanku???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 19:55:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nemrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.9.2008 21:18:38   
woozy
ok, vse lepo in prov samo koliko otrok...
uf... si ne predstavljam...
in če sem prov razumela 2 vzgojiteljici, nobene pomočnice ali je bilo to mišljeno za tim?
to pa je doživetje svoje vrste user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Dopust
Siana

Kam s 4-letnim otrokom na morje?

Slovenska obala (26%)

Hrvaška obala (59%)

Drugo (15%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!