|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec oziroma varstvo
23.3.2010 9:20:17   
sye
naslednji teden bomo stari 1 leto. Vrtca normalno nismo dobili. Babica je predaleč in še dela zato nimamo varstva v domači obliki. Zdaj že nekaj časa izmenjajoče paziva na malega, saj imamo privat pa si urnik prilagodimo, vendar je težko. Zato me zanima, kaj ste ve naredile. Mož nad varuško ni navdušen, oz. si ne želi, da bi ga pazla oseba ki je ne poznamo in to še brez kakšnih izkušenj. Najraje bi ga dala v zasebni vrtec pa me zanima kateri v LJ ima jasli? In kako ste tiste ki imate otročke v zasebnih vrtcih s tem zadovoljne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec oziroma varstvo
23.3.2010 11:52:46   
mini86
http://www.otrokoskop.si/main/cat/72

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2010 9:24:07   
TLF
Pozdravljena!

Mi smo iz Nove Gorice, vendar pravtako vrtca v februarju nismo dobili.
Jaz takšne možnosti kot ti nimam, ker sva oba z možem zaposlena, babice in dedki pa tudi.
Varuške si tudi sama nisem želela, mislim da je vrtec veliko boljši, tam je polno otrok, ki si delajo družbo. Mogoče je edina slabost ta, da so več bolni.
No naša izkušnja. Jaz sem se potem odločila za privat vrtec, in sicer hiša otrok v Novi Gorici (to je po Montessoriju). Tudi ta je precej zaseden, še sreča da sem si tu mesto rezervirala že kakih 6 mesecev nazaj (za vsak slučaj).
Zdaj smo tam približno mesec in pol in smo zelo zadovoljni. Moram povedat da je naša punčka pred tem doma čez dan zelo malo spala, pa še to samo z uspavanjem, tudi ponoči se je vedno veliko zbujala in zvečer težko zaspala. Že po naravi je zelo družabna in neboječa, ampak...Odkar hodi v vrtec pa je sploh komunikativna in vesela, tam spi od 1-2 uri po kosilu, brez uspavanja (že od 3. dne), zvečer je tako utrujena da zaspi takoj po 19 uri in spi celo noč do 6.30(včasih se zbudi 1-3 x a si sama vzame dudico, če je ne najde pa ji jo dam jaz in takoj zaspi nazaj), v 10 dneh je začela tudi sama jesti (malenkost ji še vedno pomagam, ker če ne jemo 1 uro). V glavnem superuser posted image . Tudi na uvajanju sem spoznala, da zelo gradijo na tem, da postane otrok samostojen.
Ne vem kako je s hišo otrok v lj, a mislim da dalujejo vse na sistemu montessori.
Velika hiba je le cena, namreč na mesec odštejemo med 370 in 400 eur, ker nima koncesije.user posted image

Upam, da sem ti bila v pomoč.

Lep pozdrav iz sončne primorske!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2010 9:37:06   
Anonimen
Naša gre tudi poleti v zasebni montessori vrtec v Domžalah ... tudi nismo dobili javnega vrtca, dediji in babice so pa še vsi zaposleni ... Hb smo tu dobili in po ogledu smo čisto navdušeni. Imamo pa srečo, ker imajo jaslični oddelek na koncesijo in bomo do jenega 3. leta plačevali toliko kot bi javnega.

(odgovor članu TLF)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2010 10:35:00   
sye
sori, ko neumnosti sprašujem, mal sem si prebrala o tem montesori pristopu, pa me zanima, ali je to kakšna vera še zadaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2010 12:05:21   
Anonimen
Marija Montessori je bila nuna, ja ... samo vsaj ta vrtec v Domžalah nima z vero absolutno nič veze ... povzeli so metode, ki jih je "razvila" ta nuna ... samo tam ko ona naprimer pred obroki uvaja ritual molitve, tu vedno pred obrokom ko že sedijo za mizami zapojejo kako pesmico (ne cerkveno) in podobno.

(odgovor članu sye)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2010 12:36:37   
TLF
Res je, ona je bila nuna, a tudi v našem vrtcu o veri ni nič govora.Da bi bil kakšen pogoj da si katolik, ali kakšne molitve nič...Pred obrokom se zahvalijo za hrano, a nič ne omenjajo boga.
Otika, to pa super da je na koncesijo! Mi nimamo te sreče. Lahko pa jo bodo še dobili, upamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2010 12:41:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TLF
Otika, to pa super da je na koncesijo! Mi nimamo te sreče. Lahko pa jo bodo še dobili, upamo!

Ja jaz pa močno upam, da jo bodo uvedli tudi za 2. starostno obdobje user posted image .

(odgovor članu TLF)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2010 13:49:17   
zaspancek1
V Šentvidu je bil februarja odprt nov oddelek privat vrtca:
http://www.varstvootrok.com/varstvo-otrok-ljubljana.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2010 21:58:32   
sye
tale varstvootrok, ki si mi ga napisala zaspanček1, ima oddelek še v Polju. Ali ima katera izkušnje s tem vrtcom.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?