|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec le za nekaj časa
2.1.2006 17:07:11   
TARA in MAJ
ker je naša babi ki mirka vnučka zlomila nogo in nebo mogla mirkati našegauser posted image nekaj časa mogoče dva meseca me zanoma če je mogoče dati otročka v jasli le za ta čas ker druge varstva nedobim in druzga kot vrtec mi tudi ne preostane.
a ima katera kaj iskušenj stem?

hvala

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec le za nekaj časa
2.1.2006 18:34:13   
sezam
user posted image  Probaj poklicat v vrtec, pa ti bojo povedal. Pomoje, če imajo prosto, ne bi blo problemauser posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2006 21:39:34   
TaRe*
Pri nas je tud babi servis odpovedal,zato smo bili prisiljeni poklicat v vrtec.
Imamo srečo,ker je letos več malčkov ,nekaj tudi takih,ki samo plačujejo rezervacijo in so morali sestaviti še eno skupinico.No mi smo jo vpisali kar za skoz,pa bomo še babi s tem razbremenili.
Začneva pa jutriuser posted image

Pokliči na upravo,povej kakšna je situacija,pa boš videla.Mogoče te dajo na mesto nekoga,ki plačuje rezervacijo in bo vstopil šele marca..user posted image

Veliko sreče

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2006 21:42:45   
Anonimen
Ne vem, jaz bi najprej lepo vprašala, če je prostor v jaslih, nič ne bi povedala, za koliko časa. Kaj pa veš, kakšne finte imajo. Šele če bi rekli kaj v zvezi s tem, da za skozi ni, pa kaj o teh rezervacijah, bi pojasnila kako in kaj. Izpišeš ga itak lahko, kadar hočeš. Le na prijavnici poglej, kaj piše, koliko prej ga moraš izpisat, da ne boš tisti čas, ko ne bo več hodil, brez veze plačevala.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 8:38:05   
TARA in MAJ
ravnokar sem klicala v vrtec in do septembra ni šans le če kateri odpove,vendar jih je kar nekaj pred mano tako da upanja ni.
Kj zdaj nevem bomo probal iskat kakšno privat varstvo dručače smo pa v rit.

Hvala punce za odgovore

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?