ronja
|
Je pogosto, baje. Moja ni nobena tako reagirala (Lejla mislim da 2x ni kaj prida pojedla, samo se je je nekaj lotevalo takrat in je bila naslednji dan bolana in doma), samo sem ju počasi uvajala - nisem bila zraven, samo kar nekaj časa sta hodili samo od zajtrka do kosila (sem šla jaz toliko prej v službo - sredi noči, hehe, da sem ju lahko ob 12h dvignila). nisem vedela, da bi to lahko bil problem, ker obe radi jesta sicer in sem bila kar presenečena, ko so mi vzgojitejlice vedno pohvalile, kako sta lepo jedli (meni pa nič jasno: ja, seveda sta jedli , saj radi jesta) - no, potem so mi razložile, da imam srečo, ker dostikrat zavračajo hrano. Saj je logično, samo nisem pomislila. Večina neha štrajkat, če pa se res ne razumejo z vzgojitejlicami, da se res ne počutijo varne, pa lahko nadaljujejo - moja g. mi je razlagala, da so morali sina dat v drugi vrtec, ker celo leto ni nič pojedel, niti pikice! Ni hotel in pika. V drugem vrtcu pa ni bilo problemov, je zelo hitro začel jest normalno, kot doma. Tako da če bi se slučajno to vleklo par mesecev, lahko poizkusite zamenjat skupino. Ampak glede na to, da sta vzg. super, se po moje nimaš kaj bat. Bo že. Lejla pa ni hotela pit iz flaške v vrtcu (res tudi doma ni bila navajena na flašo, ampak oni so mislili, da se bo s tem potolažila (čeprav sem povedala, da nima flaše za tolažbo), pa jim je samo treščila vsa jezna tisto flašo, hehe), pije pa zdaj vedno iz kozarčka in nekaj časa je hotela imet flaško na polici, čeprav je ni uporabljala, hehe. Vse bo ok! Vsi imajo probleme na začetku, to ej pač velika sprememba.
|