|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec in sneg
24.11.2008 15:46:14   
MiRaNi
Danes sem pozabila vprašat vzgojiteljico ali hodijo ven, ko je tako vreme in sneg - smo v I. starostni skupini. Ali pri vas hodijo? Sprašujem pa zaradi oblek, pajacka, ipd...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec in sneg
24.11.2008 16:00:09   
Natas@
Pri nas so danes povedalai, da jutri nujno rabijo zimsko opremo (kombinezon, čevlje, ...) Je tudi v 1. starostni skupini (19 mesecev).

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2008 21:32:42   
frutka_
Ko je bil mali mižek so šli tudi na sneg. Ampak za zelo, zelo kratek čas. Oblečen je bil zmeraj  primerno vremenu. Torej za dež škorenjci, za sneg debeli čevlji in kombinezon. Magari sem ga v vrečki nesla poleg, da so ga oblekli vanj, če je že v puhovku privandarl zjutraj.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2008 0:01:54   
lelaval
Oblečen je bil zmeraj primerno vremenu. Torej za dež škorenjci, za sneg debeli čevlji in kombinezon. Magari sem ga v vrečki nesla poleg, da so ga oblekli vanj, če je že v puhovku privandarl zjutraj.

Jaz naredim isto - kombinezon nesem zraven, če je že zjutraj ne oblačim vanj (je itak brezveze, ker gre le od hiše do avta in iz avta do vrtca).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2008 9:53:21   
tojeto1
Jaz sem tudi našemu malemu danes nesla zraven pajac. Če bodo šli ven, ga bodo oblekli, če ne, se bomo pa mi po koncu vrtca šli ''kao'' kepat.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2008 9:59:40   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Ko je bil mali mižek so šli tudi na sneg. Ampak za zelo, zelo kratek čas. Oblečen je bil zmeraj  primerno vremenu. Torej za dež škorenjci, za sneg debeli čevlji in kombinezon. Magari sem ga v vrečki nesla poleg, da so ga oblekli vanj, če je že v puhovku privandarl zjutraj.

Enako naredim. S tem da ravno zaradi tega razloga kupujem dvodelne zimske kombinezončke. Jaknco ima zjutraj gor, sp.del pa v ruzačku poleg rezervnih oblačil.

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2008 11:43:06   
lilka
Mene je malo presenetil sneg,user posted image še nimamo kombinezona, se mi pa zdi mogoče res dobra ideja, da kupim dvodelnega in da ji dajem spodnji del v ruzak, ker mi ga itak vsak dan nosimo domov, ker imamo vse notri, ker različni ljudje hodimo po Tinko....nisem pa vprašala, če bodo naši 19M hodili na sneg, samo mislim, da bodo, ker so veliko zunaj, bom mogla pohitet z nakupom....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2008 12:04:06   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Danes sem pozabila vprašat vzgojiteljico ali hodijo ven, ko je tako vreme in sneg - smo v I. starostni skupini. Ali pri vas hodijo? Sprašujem pa zaradi oblek, pajacka, ipd...

Bi bilo res čudno, če ne bi šli ven. Zakaj pa ne???

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2008 21:36:25   
rumba
Pri naši ta mali (stara 17 mesecev in med najstarejšimi v skupini) gredo redno, vsaki dan ven. Šli so tudi v ponedeljek, ko je snežilo.user posted image  V ponedeljek mi ni niti kapnilo, da bodo šli ven, zato ji nisem nesla kombinezona. Pa je preživela.user posted image  Sicer pa ji te dni nesem zraven še kombinezonček.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2008 7:53:57   
Gordana-3
v vsakem "normalnem" vrtcu hodijo ven, tudi tisti iz jaslic. mi imamo tam v vrečki kombinezon, zjutraj pa gremo v vrtec z bundico. problem je edino majhen prostor v garderobi. ta mali imajo še kar nekaj prostora, ta veliki pa sploh ne. in potem so tam poleg bundic še kombinezoni, šali, kape, jopčke ....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2008 8:04:12   
Mišni
Nikoli ne bom pozabila, kako je bilo eno zimo, ko je bil samo dva dni sneg. Vsi smo prinesli kombinezone v vrtec, da bodo otroci lahko uživali. Sneg je padal, bilo je res zelo lepo.
Ko sem prišla po otroka, mi je pa rekel, da jim je pomočnica rekla, naj gredo kar popoldne z očiji in mamicami ven ... Ves čas so bili notri ...user posted image
Pa nasplošno je bilo vedno tako. Če si vprašal, kako to,d a niso zunaj (ob treh), so rekli, saj boste šli zdajle vi z njimi ven, pa bo. V tem smislu.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2008 8:46:05   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Bi bilo res čudno, če ne bi šli ven. Zakaj pa ne???

Ja to tudi meni ne bi bilo jasno. user posted image  Naši gredo VSAK dan ven in skoraj ob vsakem vremenu. Mora res biti hud naliv ali pa metež, da ostanejo not. In prav je tako. Res ne bi bilo fer do njih, da bi morali biti 9 ur noter.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2008 10:19:25   
Freycha
pri nas pa skoraj ne hodijo ven user posted image user posted image  pomočnica je na bolniški, vzgojiteljica je neka stara, tik pred penzijo in se ji ne da s tem ukvarjat in čeprav imamo sončka in brez snega, ne grejo ven user posted image user posted image user posted image  

4.12. pride pomočnica iz bolniške in samo upam, da jih bodo spokali kaj ven......

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2008 14:08:35   
Mišni
Freyča, a si ti iz Kranja? Ker pri nas je vedno tudi bilo nekako tako.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.11.2008 20:24:05   
jakaracman
Meni so šli pa prvo leto ful na živce starši, ki jih je sneg presenetil in niso imeli ne skibuck ne kombinezona , posledično pa vsi otroci notri.Vzgojiteljici sta na veliko pisali prinesite zimska oblačila.Po ene treh dneh so šele lahko šli ven.Ja , ja sneg ne preseneti samo zimsko službo.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.11.2008 20:24:50   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ni iz Kranja.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.11.2008 20:33:44   
Freycha

Ne, Hoče pri Mariboru.....

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.11.2008 14:27:25   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ne, Hoče pri Mariboru.....

Aja, potem imajo pa samo vrtci podoben "način dela". Škoda. Za otroke.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.11.2008 12:59:19   
muška
naši hodijo tudi pozimi na sprehode, prav igre na snegu pa imajo zelo redko user posted image . No takrat dobimo sporočilo, da prinesemo zraven smučarske hlače

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.12.2008 22:53:21   
* Mateja *
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

pri nas pa skoraj ne hodijo ven user posted image user posted image  pomočnica je na bolniški, vzgojiteljica je neka stara, tik pred penzijo in se ji ne da s tem ukvarjat in čeprav imamo sončka in brez snega, ne grejo ven user posted image user posted image user posted image  

4.12. pride pomočnica iz bolniške in samo upam, da jih bodo spokali kaj ven......

dragica, ena sama ne sme s celo skupino ven. Na eno gre 10 otrok v 2 starostnem obdobju, v jaslih še manj. zaradi varnosti.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?