|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec in porodniska-NASVET
21.8.2009 21:42:29   
misa32
Lep Pozdrav
Z mozem imava dvojcici stari eno leto.Jaz sem imela porodnisko eno leto(od lanskega avgusta pa do letos 1 avgusta),sedaj pa je sel moz v porodnisko do decembra,saj sem jaz morala v sluzbo.grozila mi je odpoved delovnega razmerja.Ob porodu sem dobila 16 mesecev redne porodniske.
Imava pa sedaj en problem, nevema kako narediti naprej.Hcere sma vpisala v vrtec in so dobile mesto.Sele sedaj nama je prislo na uho,da zna biti to problem ce sta hceri v vrtcu,moz pa na porodniskem.Kaj nerediti???vrtci v mariboru so polni do konca.Ko sem vlagala vlogo v vrtec sem vprasala kako je to,saj imava se takrat porodnisko,ko gredo hcere v vrtec in ali je mozno jih kasneje vpisati?.odgovor je bil,da ce jih vpisem decembra,to tretirajo kot nov vpis in seveda ce je prosto mesto,kar je popolnoma normalno.Moje mnenje je da mogoce se najde za enega otroka,nikakor pa ne za dva.Ce pa kasneje nebi dobile mesta v vrtcu,potem pa nimava varstva za hcere,potem pa bo se vecji problem.Glede papirjev je vse urejeno,tako vrtec kot porodniska.Sedaj pa je se samo en teden do zacetka.Ima kdo kaksen nasvet kaj narediti.Ali naj bo kakor je ali kaj....

Hvala za nasvete
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec in porodniska-NASVET
21.8.2009 21:47:54   
CatJa
Edini nasvet je, da dajta otroka v vrtec, porodniško pa ˝zamrznita˝ za kasnejši čas. Kdo ve kdaj vama pride prav. Vendar se na CSDju natančno pozanimajta, do kdaj jo imata pravico uveljavljati. Mislim pa, da do tretjega leta otrok.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu misa32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2009 22:47:29   
misa32
Ceprav so mi to prvi otroci,nevem kako potem to vse skupaj potem gre,ko gresta v vrtec oz. jasli!Ali je potrebno kaj otroke uvajati ali vsak dan po nekaj ur in potem zmeraj vec,pac dokler se ne navadita.Kako pa sedaj z porodnisko? Ce moz prekine sma potem takoj oba v sluzbi in potem ,ce se hceri ne bosta hitro navadli?zal tega ne morem vedeti kako dolgo bosta rabili.,(seveda tudi tega nevem v koliksnem casu se potem papirji uredijo na csd,saj do 1 septembre je se zelo malo,papirologija pa vemo kako gre pri nas,da se to uredi z mozevo sluzbo)Kaj pa naj potem naredim,vsak dan skacem iz sluzbe?ce bom-a lahko.Saj vemo v kaksnem casu zivimo.zal.Sedaj pa res vec nevem kaj naj naredimo.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2009 8:02:36   
bskrle
Predlagam, da sept. mož uvaja deklici v vrtec, okt in nov pa sta tam do  spanja, cca. 4 ure. Koliko bosta pa vmes bolni in bosta oba presrečna, da je mož doma, pa nobeden ne ve. Čudi me,da vama na CSD niso svetovali prenos porodniške oz. koriščenje po dnevih.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu misa32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?