|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec in študentka
15.1.2009 12:05:04   
ina83
Živjo!
Sem še študentka. Pred mano sta še 2  izpita in diploma. Zdej sem pa mal gledala pogoje za vpis v jasli in so za moje razmere katastrofalne. Nimam nobenega drugega otroka vpisanega v vrtec oz. šolo, zaposlen je samo partner, nisem samohranilka, vpisujem ga prvič, nisem iz okoliša kjer je vrtec (ker bližjiga ni!).
Pojma nimam kje bom sploh zbrala kej točk. Diplome pa tud ne morm pisat pa tamalga met zravn. Al vse to navedem pod opombe, al to sploh kej upoštevajouser posted image
Pa še zanima me koliko naj računam za plačilo jasli?
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec in študentka
15.1.2009 12:29:45   
zmajaz
Višino plačila vrtca lahko izračunaš tule: http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

(odgovor članu ina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2009 13:03:40   
bskrle
Mislim, da nisi edina, ki vpisuje prvorojenca v vrtec.
Ni rečeno, da boš avtomatsko zavrnjena, je pa ponavadi bolje, če g a vpišeš v več vrtcev.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2009 13:14:04   
anckabancka
A nimajo študenti prednost pri vpisu otrokauser posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2009 12:01:04   
kroky
Živjo.

No jaz te lahko malo potolažim....sem imela popolno situacijo kot ti, ko sem vpisovala malčico v vrtec. Torej, poročena študentka, nobenega otroka že v vrtcu (ker je malčica naš prvi sonček), vplisali smo pa v 3 vrtce - ker nismo upali v samo enega vpisat in od tega je lokacijsko samo eden v bližini doma.

Je pa takole, če si iz občine Ljubljana dobiš avtomatično 40 pik, ker si študentka dobiš še 10 pik dodatka (kar je veliko) in ostalo glede na kriterij - nam se je poznalo, da so imeli še točke glede na starost otroka na dan 1.9. 2008. in tako smo imeli več kot dovolj pik in smo bili takoj sprejeti v vse vrtce - seveda smo dva takoj obvestili - da so bile tudi takoj o dodatnem mestu obveščene mamice na čakalni listi.

Torej ne skrbi in upam, da se bo izšlo tako dobro kot se je pri nas.

lp.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2009 19:02:39   
mišk
Jst imam skoraj isto situacijo kot ti. Poročena, študentka z dvema izpitoma in diplomo, z enim otrokom, pa za povrh še šest mesecev noseča.user posted image  
Mala je stara 15 mesecev, pa je sploh nisem vpisala v vrtec, ampak je kar pri meni doma. Kako bo šlo z dvema user posted image , dvema izpitoma in diplomo, bomo pa še vidli...user posted image
Aja, ne vem pa kako je s pikami pri vpisu v vrtec, ker se nisem nikoli nič pozanimala.
Upam, da se ti bo lepo vse izšlo!user posted image

(odgovor članu kroky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2009 17:32:40   
emina22
tudi jaz sem studentka in imam 9 mesecno pikico doma..res da je tasca bolna ampak je bila moja srcica ze 2x odsotna od mene s to namero da zacnem pisat diplomo....pocasi mi ratuje..samo se ankete zberem...

p.s: ce ima katera otroka od 1 do 10 let starega in ji ni tezko izpšolniti 17 nedolznih vprasanj naj mi prosim poslje mejl na ekazic@gmail.com da ji posljem anketo in sicer me zanimajo priprave na dojenje, od koga ste dobile najvec informacij...

jaz sem svojo pikico vpisala v 5 razlicnih vrtcev, iz treh sva ze izpadli konec aprila pa cakava se od dveh odgovore..upam da bo kaj ratalo..ali pa da bo kdo odpovedal ker sva v 1 cakalni vrsti.. nas startus: porocena studentka, samo moz zaposle + od drugih oseb odvisna tasca...se ne pritozujem

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2009 23:05:57   
* Mateja *
A lahko sam dodam, da z dojenčkom lahko pišeš diplomo in ga zadar tega res ne rabiš vpisovat v vrtec. Komot ga imaš lahko doma in pišeš takrat ko spi ali se igra, odvisno kok je priden.
NE GOVORIM NA PAMET, AMPKA SEM TO DALA SKOZI. koNČALA SEM FAKS, PRAVKAR DIPLOMIRALA. Vse se da če se hoče. Ampka jaz bi ga na tvojem mestu imela doma.

(odgovor članu emina22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2009 12:14:15   
ina83
Ja, razumem da se samo pisati da diplomo. Ampak pri nas (naravoslovje!) je potrebno opraviti še praktični del, ki traja od 3mes do 6mes. Pa pojdi vsak dan v lj (sem iz kr) za cel dan! Pri nas je delanje diplome kot 8 delovni urnik (po potrebi več, redko manj) plus vožnja.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2009 17:51:08   
mlavla
tudi jaz sem poročena študentka..pikico imam staro 1 leto, pa noseča sem in sicer v osmem mesecu..čaka me pa še 6 izpitov plus diploma...

in me tudi skrbi če bomo dobili vrtec...menda se ti kriteriji od kraja do kraja razlikujejo...upam,da me ne bodo obravnavali le kot nezaposlenouser posted image

pa vpis imamo čez dober teden...in v vlogo ne bomo mogli še vpisati,da imamo še enegauser posted image ...no mogoče pa še bolje, ker potem bi me najbrž itak obravnavali kot da sem v porodniškiuser posted image
ma katera kakšno podobno izkušnjo?

kaj pa pri vlogi za znižano plačilo, če bomo slučajno sprejti..nam bodo upoštevali 4 člane?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ina83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2009 17:53:49   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

zakaj že?

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2009 18:29:58   
josephine27
zakaj že?

user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2009 19:34:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

zakaj že?

Itak, da imajo oz. imamo ... ker moramo študirat, se pripravljat na izpite, pisat diplomo ... da se hit zaposlimo in nismo več "breme" države. Samo mi itak letos izvisimo v vsakem primeru, ker nisem rodila v pravem mesecu ... groza!

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2009 21:17:56   
frutka_
Mogoče pa pri vas sploh ne bo "omejitve" pri vpisu...user posted image

(odgovor članu ina83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2009 21:35:46   
Anonimen
V Domžalah je vedno veliko več otrok kot prostih mest user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2009 21:42:04   
frutka_
Ja, Domžale so res problem...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.3.2009 10:08:37   
TinKiCa1
a mogoče ve katera kako je s Kamnikom? Pri meni je drugače čisto podobno..s fantem sva skupaj, vsak na svojem naslovu (mala je na mojem), sem študentka, moj je zaposlen, ampak se tudi tako ne gleda kje kdo živi..zdej so neko zakonodajo spremenil v kamniku in meni je vse skupaj že mal smešn;) kokr tole berm..hmm..pri nas v kamniku imam 12točk..kot študentka in kot občanka..ali katera ve kaj več o vsem tem? hvala in lp;)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.3.2009 20:39:41   
Anonimen
Tinkica, kje si si pa te točke seštela?
Drugače pa mislim, da tudi v Kamniku krepko primanjkuje prostih mest, saj se zidajo samo nova stanovanja (neomejeno število blokov), vrtec je pa samo en nov user posted image ... prostor je pomoje samo kjet v Tuhinjski dolini, samo to se pa predvsem logistično in časovno ne bi izšlo user posted image .

(odgovor članu TinKiCa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jane ali Quinny
j.urska

Kateri voziček bi izbrali med tema dvema možnostima?

Jane (48%)

Quinny (52%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!