Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec da ali ne, cene za 4 ure? 14.12.2007 17:14:45
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Jaz sem za. Se mi zdi super za otroka, in tudi zate, sploh če boš na porodniški. Moj je šel prvič v vrtec pri 2 letih, vendar sem ga čez pol leta izpisala, ker je bil večinoma bolan, ugotovila sem da ni bil srečen v vrtcu, da je še premajhen. Letos je star 3 leta in je super. Zelo rad hodi v vrtec, bolan skoraj nič. Tudi jaz si lahko odpočijem ali kaj postorim doma, ker sem tudi na porodniški. 3 leta se mi zdi ravno pravšnja starost, da se otrok začne uvajati v vrtec, saj morajo pri 5 ih pa že v šolo.
|
|
|
|
RE: vrtec da ali ne, cene za 4 ure? 14.12.2007 17:50:40
|
|
|
|
Nikoletka
|
Moja hčerka je stara 3,5 let. Ko smo jo meli za polni čas v vrtcu smo plačali 95 eur, sedaj ko je pa skrajšan čas od 4-6 ur, pa plačamo 75 eur. Pozdravček
|
|
|
|
RE: vrtec da ali ne, cene za 4 ure? 14.12.2007 18:32:16
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz bi ga dala čimprej v vrtec,saj je že star toliko,da potrebuje družbo sovrstnikov,pa še tebi bo lažje,se boš lahko posvetla novorojencu,pa še za sebe ti bo ostalo nekaj časa.
|
|
RE: vrtec da ali ne, cene za 4 ure? 14.12.2007 23:00:53
|
|
|
|
skuštrana
|
Naša Liza bo 2. januarja stara 3leta in gre točno takrat v vrtec. Jaz mislim, da ga moraš dat v vrtec, jaz pri naši zadnjih par mesecev opažam, da se doma že malo dolgočasi in da komaj čaka, da pride med vrstnike. Non stop mi govori, da greva na igrišče, ker so tam otroci, ki se igrajo...Pa da bo šla v vrtec k otrokom se igrat No, bomo videli kako bo, ko bo res šla v tja Sva jo pa vpisala v poldnevni program, tam bo od 8 zjutraj ( lahko pride že ob 6, ampak to je za nas malo prezgodaj ) pa do 13 popoldan. Definitivno ga vpiši, lahko tudi v skrajšan program, kajti otroci pri 3 letih že potrebujejo družbo vrstnikov.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?