|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec ankaran
23.5.2009 12:55:16   
maruscha
zanima me kako ste zadovoljne z vrtcem v ankaranu... naš namreč s sept. začne obiskovat ta vrtec, pa sem slišala kar nekaj pikrih na račun vzgojiteljic... pa vaše izkušnje??????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
23.5.2009 13:03:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vrtec ankaran
23.5.2009 15:23:59   
bumerang
Zelo slabe izkušnje, samo ena vzgojiteljica iz skupin, ki se ukvarjajo z jasličnimi in tistimi kasneje (predšolskih ne poznam), je name naredila dober vtis. Pa še ta je pomočnica in ne glavna.
Letos pa je tudi moj v italijanskem - kot dan in noč (in še to v drugi galaksiji!)

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2009 15:59:14   
maruscha
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Zelo slabe izkušnje, samo ena vzgojiteljica iz skupin, ki se ukvarjajo z jasličnimi in tistimi kasneje (predšolskih ne poznam), je name naredila dober vtis. Pa še ta je pomočnica in ne glavna.
Letos pa je tudi moj v italijanskem - kot dan in noč (in še to v drugi galaksiji!)

ojoj user posted image če smem vprašat, kaj pa je bilo tako narobe????? user posted image user posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2009 20:18:17   
bumerang
Ne bi na javno, če te zanima, mi piši na ZS.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
23.5.2009 20:40:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2009 21:20:46   
bumerang
Morrak, na ZS.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
23.5.2009 21:54:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?