![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec andersen - enota krtek 2.6.2010 13:14:05
|
|
|
|
PC Baby
|
Mi sicer nimamo tam otroka, imata ga pa dve moji prijateljici. Pravita, da je scer res majhno, ampak je oprema čisto nova (ker so ga odprli lani), predvsem sta pa obe navdušeni nad vzgojiteljicami. Pravita da so fenomenalne in ne bi zamenjale enote za nič nič na svetu, čeprav jim je odročna in sta na začetku še nekako probale zamenjat.
|
|
|
|
RE: vrtec andersen - enota krtek 2.6.2010 15:03:08
|
|
|
|
Ribica **
|
A je Krtek ta enota v bivsi knjiznici Siska? Ce je govora o njej .. lahko recem samo kaj kot zunanja opazovalka. Otroci so dosti zunaj, jih videvam dopoldne, ko peljem psa ven. Niso samo na igriscu, ampak grejo tudi na sprehod okrog travnika, pa na hrib splezajo, zadnjic so vzgojiteljice jim zraven se pele. Tko, fajn zgleda, no
|
|
|
|
RE: vrtec andersen - enota krtek 2.6.2010 17:06:59
|
|
|
|
mateyka
|
včasih pripeljejo starejše otroke iz Lastovice (50m stran) k tamalim, da se z njimi igrajo in jih porivajo na gugalnicah, vozijo okoli (majo tak ful lep lesen voz za une, ki še ne hodijo), vodijo za roke in jih pedenajo z vzgojiteljicami in so tooook lušni vsi skupaj - tok lepo za videt kuharce majo tud ful fajn, res dobro hrano kuhajo in ful so prijazne. tam mi jemljemo za dedija in babi kosilo in moram rečt, da ne bi njikjer v kaki drugi menzi dobili bolje. zelo ok hrana.
|
|
|
|
RE: vrtec andersen - enota krtek 3.6.2010 9:42:07
|
|
|
|
Ribica **
|
Ja, sam sicer lastovica je pa druga pesem ... kar vidim dopoldne
|
|
|
|
RE: vrtec andersen - enota krtek 3.6.2010 18:46:25
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Ja, sam sicer lastovica je pa druga pesem ... kar vidim dopoldne kako to misliš?
|
|
|
|
RE: vrtec andersen - enota krtek 4.6.2010 8:24:08
|
|
|
|
Ribi Bibi
|
To pa mene tudi zanima...ne vem še sicer v kateri enoti smo, ampak smo želeli Lastovico.
|
|
RE: vrtec andersen - enota krtek 4.6.2010 10:38:14
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi To pa mene tudi zanima...ne vem še sicer v kateri enoti smo, ampak smo želeli Lastovico. enako. samo mi gremo vsak dan dopoldne tja, ker imamo tam naročeno kosilo za dedija in babi, pa nikoli nisem nič "čudnega" videla..
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
NakupovanjepatkapatatkaKje najpogosteje nakupujete za vaše otroke?na spletu (
7%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
v trgovini (
93%)
Število vseh glasov: 193Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!