|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec
19.4.2008 12:03:11   
pupca
ojla.danes sem dobila položnico  za vrtec in me je fajn razkurilo.11.3. je sin dopolnil  3 leta in bi mogel priti v nižji plačilni razred ,a sem dobila za plačat isto kot prej.ima kdo isti problem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec
19.4.2008 12:15:26   
Spark
Ja mi tudi. Tamala je bila decembra 3l stara, in so naredili eno tako kombinirano skupino in moramo še vedno full veliko plačevati. Ravnateljica mi je rekla, da se bodo septembra ponovno skupine oblikovale in takrat se lahko spremeni plačilni razred. Samo kaj čem. 

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2008 12:17:48   
pupca
nam so rekli da ko je star 3 leta pademo razred njiži ,ni važno v kateri skupini je.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2008 12:23:52   
janja 27
ne vem nimam toliko izkušenj s tem naša bo imela decembra 3 leta vendar mislim da bom šla v nižji plačilni razred komaj z novo vlogo na občini , je pa res da se vse skupaj razlikuje od vrtca do vrtca oz. tudi od občine...npr, naše so marca selili zaradi velikega vpisa z oddelka jasli na večji oddelek kjer so večji otroci, imajo wc-je posebej ne zraven igralnice in prehrano isto kot štiri pet letniki pa plačujem še vedno jasli user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2008 12:30:25   
lunca77
Pri nas se je vrtec toliko podražil, da pride približno isti račun zdaj ko je v višji kot prej ko je bil v nižji skupini.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2008 12:43:43   
Anonimen
Kolikor je meni znano gredo v  večje vrtčevske oddelke običajno jeseni, do takrat pa plačuješ jaslični oddelek, saj otrok v njem dejsnko je. Skupine so mlajše, oskrba je ista, sami povečini na stranišče še tudi ne gredo, nekateri so celo še v plenicah, skupini jih je še vedno do 13. oz. 14, otrok. Naša je bila tudi lani marca stara 3 leta in smo vse do jeseni plačevali isto ceno. Pač imamo to "srečo", da so otročki rojeni v začetku leta, nekateri prav tako iz njene skupine, pa so bili lani stari šele konec decembra 3. leta, vendar so že od septembra plačevali nižjo ceno. Ne vem, meni je to kar normalno, saj kaj naj otroka premečajo sredi leta v oddelek s starejšimi otroci?

< Sporočilo je popravil Miša99 -- 19.4.2008 12:44:11 >

(odgovor članu lunca77)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2008 13:14:51   
pupca
tuki so vsi otroci stari okoli 3 let.in tudi zajtrk moramo še posebej plačati,ker mu več ne pripada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2008 16:08:30   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: pupca

in tudi zajtrk moramo še posebej plačati,ker mu več ne pripada.

To mi pa ni jasno. A tri in več letnikom ne pripada zajtrk?

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2008 17:30:51   
pupca
da.od 3 let naprej moramo posebej plačati  zajtrk.če se starši za to odločimo,da otrok je  zajtrk.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2008 17:51:14   
Anonimen
Pa kje pa imate  vi vrtec? A je javen? Mislim, glede na to, kako se poudarja pomen zajtrka vse, ne samo za otroke mi to pa res ne gre nič skupaj? user posted image

(odgovor članu pupca)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2008 18:31:12   
Rubin.
če se starši za to odločimo,da otrok je zajtrk.

In če se ne, potem otroka daš ob pol sedmih v vrtec in je lačen do 12h ko imajo kosilo?

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2008 19:17:56   
gruška
Pri nas je tud tko, da plačuješ skupino in ne starost - če je v jaslih do tretjega leta in pol, pač plačuješ jasli ... moj starejši je rojen maja in je bil star 3leta in 4 mesece, ko je šel v II.starostno skupino, do takrat smo plačevali dražje... Ampak, da plačujete posebej zajtrk - tle meni nekaj ne štima user posted image ... ja od kje pa ste?  

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.4.2008 19:52:06   
pupca
smo iz primorske.zajtrk jejo ob 7 ko pridejo v vrtec .ob 8,30 je malica ob 11,30 kosilo.naš zmeraj je zajtrk in zato mu ga ne morem ukiniti.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.4.2008 22:49:09   
Rubin.
Aha, imate malo drugače kot pri nas. Zajtrk je ob 8h, potem imajo na razpolago sadje, vodo in čaj, kosilo ob 12h.

Zajtrka mu pa le ne ukini, to je pomemben del prehrane in fino je da je navajen da ga je, tudi kasneje ko gre v šolo.

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.4.2008 8:36:43   
pupca
zajtrk mu ne bomo ukinili,ker ga zelo rad je.to nisem niti mislila,se bom šla pa v ponedeljek pozanimati v tajništvo vrtca.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.4.2008 10:42:36   
Anonimen
Tisti mesec ki doploni 3 leta ti še ne upoštevajo potem ti pa morejo napisat novo pogodbo pa če se pogreznejo v zemljo!to je delo tajnice ali tistega ki to opravlja.

(odgovor članu pupca)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.4.2008 9:18:52   
pupca
jaz sem šla danes v tajništvo in tam so mi rekli da za marec  se plača  kot prej ,potem pa padem v njižji plačilni razred.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.4.2008 10:09:39   
Spark
Pupca, mi lahko poveš, v katerm vrtcu imaš malčka.
Meni gre na živce, ker pri nas ni tako, da se avtomatsko s 3 leti zniža plačilo vrtca. Moja je bila decembra stara 3 leta in bomo do septembra plačevali kombinirano skupino. Potem pa ne vem kako bo, ker če bodo spet dali kakega malega zraven, lahko da ostane še naprej tako. To pomeni da bom do skoraj 4 leta ali pa še več plačevala full visoko položnico za vrtec.

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.4.2008 9:26:31   
pupca
jaz sem iz primorske  zato ne vem e ti bo kaj pomagalo.na  internetu sem dobila -stran ministrstvo  za olstvo  -da sta dva plailna razreda.o-3 let in 3-6 let.ko dopolni 3 leta mora priti v  manji plailni razred.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?