|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec
14.5.2007 15:07:36   
dory
Zarad ferkerja prasam kr tle...a je treba takoj k placani poloznici in izjavi dodat se potrdilo od pediatra,al to lahko nesem kasnej?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec
14.5.2007 19:37:03   
* Tofsi *
Potrdilo moraš dat v vrtec, ko otrok začne hoditi vanj.
Potrdilo pa ne sme biti starejše od enega meseca.

Živi in pusti živeti!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2007 13:48:57   
Pajaca
Jaz še zdaj nisem potrdila nesla, pa mi še nihče ni rekel naj to dostavim, je pa otrok že ene 7 mescov v vrtcu. Pri tavelki sem pa nesla ko je šla prvi dan v vrtec, al čez 14 dni ko je imela ravno pregled.

(odgovor članu * Tofsi *)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2007 14:26:28   
Anonimen
V našem vrtcu so rekli, da vzgojiteljica nesme sprejeti otroka dokler ni potrdila, tko da smo ga takoj prvi dan vsi prinesli.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2007 20:58:34   
viv_
Kašno potrdilo to? A tisto o cepljenjih in to? Jaz tega nikol nisem nosila v vrtec, zraven prijave sem ga oddala na upravo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Mleko

Katero mleko vam najbolj ustreza:

Milbona (Lidl) (5%)

Milfina (Hofer) (8%)

Ljubljanske mlekarne (alpsko,..) (58%)

Pomurske mlekarne (tuš, olimp,...) (6%)

domače oz. kupljeno na kmetiji (14%)

drugo (9%)

Število vseh glasov: 458

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!