|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec-kako je z cenami?
6.10.2007 14:37:03   
Anonimen
lp.
ZAnima me nekaj: dobila sem račun za vrtec...sept. je 20 dni od tega sem imela prvi teden uvajanje (2 dni po 2 uri v vrtcu,tretji dan 4 ure,4-5dan 6 ur...na računu piše 19 dni v resnici jih je 20...kako se računa uvajanje?

< Sporočilo je popravil mamajetu -- 6.10.2007 14:45:34 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec
6.10.2007 14:47:57   
Mlada mamica
 V našem vrtcu uvajanja 2 tedna niso računali!Šele s 3 tednom,ko je začela tam jest!Torej 2 tedna zastonj!

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2007 14:48:26   
muha1
Mi smo se uvajali en teden, vsak dan po 4 ure. Uvajanje se nam ni računalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2007 14:49:04   
Anonimen
pr nas so jedli 3 dan kosilo+zajtrk prej dva dni pa so jedli zajtrk vsi...

(odgovor članu Mlada mamica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2007 14:50:37   
Anonimen
čet in petek je spal v vrtcu...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2007 14:51:09   
metkica1
Iz mojega obračuna ni razvidno oz. je zaračunano vse, tudi prvi teden uvajanja.
Obračunanih je 20 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2007 14:52:20   
Mlada mamica
Najbolje,da sama povprašaš v vrtcu!Vsak vrtce ma zgleda svoja načela!

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2007 14:52:28   
srki
Uvajanje je bilo pri meni vključeno kar v rezervaijo, katere sem plačevala po 3.000 tolarjev (takratnih seveda). Najboljše da jih vprašaš v računovodstvu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2007 14:57:19   
Anonimen
jaz nisem plačevala rezervacije...očitno res odvisno od vrtca do vrtca...

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vrtec-kako je z cenami?
6.10.2007 16:12:29   
Anonimen
ma katera v idriji na prelovčevi (za gradom) v vrtcu otroka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2007 19:01:00   
Gina
Tudi če ti računajo samo 2 dni prisotnosti v vrtcu tisti mesec, plačaš skoraj polno ceno. Odštejejo ti nekaj malega na dan, razlike med prisotnimi in ne-prisotnimi dnevi skoraj ni - v ceni mislim - oz. je res minimalna, par stotinov odštejejo na dan. Čim je otrok vpisan, plačaš vrtec. Razen če vzameš rezervacijo. Tisto je pa ceneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2007 19:28:25   
sayuri
Pri nas računajo polno - torej 20 dni. Pa tud če si cel teden uvajal.user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.10.2007 9:49:38   
Anonimen
No zanimivo... bo treba mal zakone pregledat da vidim....v pogodbi ni nč napisano uvajanje...

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.10.2007 19:05:49   
viv_
Zarja je štartala z uvajanjem 24. septembra, torej septembra skoraj ni bila v vrtcu, pa moram plačat vse, edino, kar je ni bilo se odbije 0,8 Eur ali neki takega na dan za prehrano.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.10.2007 19:20:16   
Anonimen
morm jutr ravnatlco vpr.!

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.10.2007 19:27:58   
Gina
Poglej, mamajetu, res je najboljše, če ravnateljico vprašaš. Že dolga leta je tako, da starši plačujemo tisti del vrtca, ki je fiksen, ne vem več točno kaj, vendar so to zamenjavo s tem, kaj krije občina in kaj starši, naredili že leta nazaj, zato da ne pride v vrtcih do izpada prevelikega dela finančnih sredstev. Zato ne plačujemo npr. samo kosil in malic, ampak en drug del, ki se v primeru odsotnosti otroka ne odšteva. Zato skoraj ni razlike, ali imaš otroka ves čas v vrtcu, ali ga nimaš. Nikoli ni bistvene razlike. Ni prav, vendar je tako in na to pristaneš, ko otroka vpišeš v javni vrtec. to bi bilo treba spremeniti na bazični ravni. Vendar se ne bo, ker vlada kvečjemu želi stvari še zaostriti tako v vrtcih kot v šolah in predvsem šparati iz državnega proračuna (da bo denar za druge, njim bolj pomembne reči) in čim več preložiti na starše. Zato ti v bistvu ravnateljica ne more pomagati, ker je zakon tako napisan, kvečjemu upaš lahko, da ne bo še slabše. V nasprotju s tem, pa v šoli plačaš samo obroke hrane, (učitelje ne financira občina, ampak država v celoti), in ti obroki v šoli so btw dražji kot celotno plačilo vrtca, če nisi ravno socialni revež. V šoli ti seveda odbijejo obroke, če otroka ni in v šoli je razlika v plačilu ob odsotnosti otroka več kot očitna. V vrtcu pa tega ne boš dočakala. žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?