Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec 6.10.2007 14:47:57
|
|
|
|
Mlada mamica
|
V našem vrtcu uvajanja 2 tedna niso računali!Šele s 3 tednom,ko je začela tam jest!Torej 2 tedna zastonj!
|
|
RE: vrtec 6.10.2007 14:48:26
|
|
|
|
muha1
|
Mi smo se uvajali en teden, vsak dan po 4 ure. Uvajanje se nam ni računalo!
|
|
|
|
RE: vrtec 6.10.2007 14:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
pr nas so jedli 3 dan kosilo+zajtrk prej dva dni pa so jedli zajtrk vsi...
|
|
|
|
RE: vrtec 6.10.2007 14:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
čet in petek je spal v vrtcu...
|
|
|
|
RE: vrtec 6.10.2007 14:51:09
|
|
|
|
metkica1
|
Iz mojega obračuna ni razvidno oz. je zaračunano vse, tudi prvi teden uvajanja. Obračunanih je 20 dni.
|
|
|
|
RE: vrtec 6.10.2007 14:52:20
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Najbolje,da sama povprašaš v vrtcu!Vsak vrtce ma zgleda svoja načela!
|
|
RE: vrtec 6.10.2007 14:52:28
|
|
|
|
srki
|
Uvajanje je bilo pri meni vključeno kar v rezervaijo, katere sem plačevala po 3.000 tolarjev (takratnih seveda). Najboljše da jih vprašaš v računovodstvu.
|
|
|
|
RE: vrtec 6.10.2007 14:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz nisem plačevala rezervacije...očitno res odvisno od vrtca do vrtca...
|
|
|
|
RE: vrtec-kako je z cenami? 6.10.2007 16:12:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ma katera v idriji na prelovčevi (za gradom) v vrtcu otroka?
|
|
|
|
RE: vrtec-kako je z cenami? 6.10.2007 19:01:00
|
|
|
|
Gina
|
Tudi če ti računajo samo 2 dni prisotnosti v vrtcu tisti mesec, plačaš skoraj polno ceno. Odštejejo ti nekaj malega na dan, razlike med prisotnimi in ne-prisotnimi dnevi skoraj ni - v ceni mislim - oz. je res minimalna, par stotinov odštejejo na dan. Čim je otrok vpisan, plačaš vrtec. Razen če vzameš rezervacijo. Tisto je pa ceneje.
|
|
|
|
RE: vrtec-kako je z cenami? 6.10.2007 19:28:25
|
|
|
|
sayuri
|
Pri nas računajo polno - torej 20 dni. Pa tud če si cel teden uvajal.
|
|
|
|
RE: vrtec-kako je z cenami? 7.10.2007 9:49:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No zanimivo... bo treba mal zakone pregledat da vidim....v pogodbi ni nč napisano uvajanje...
|
|
|
|
RE: vrtec-kako je z cenami? 7.10.2007 19:05:49
|
|
|
|
viv_
|
Zarja je štartala z uvajanjem 24. septembra, torej septembra skoraj ni bila v vrtcu, pa moram plačat vse, edino, kar je ni bilo se odbije 0,8 Eur ali neki takega na dan za prehrano.
|
|
RE: vrtec-kako je z cenami? 7.10.2007 19:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
morm jutr ravnatlco vpr.!
|
|
|
|
RE: vrtec-kako je z cenami? 7.10.2007 19:27:58
|
|
|
|
Gina
|
Poglej, mamajetu, res je najboljše, če ravnateljico vprašaš. Že dolga leta je tako, da starši plačujemo tisti del vrtca, ki je fiksen, ne vem več točno kaj, vendar so to zamenjavo s tem, kaj krije občina in kaj starši, naredili že leta nazaj, zato da ne pride v vrtcih do izpada prevelikega dela finančnih sredstev. Zato ne plačujemo npr. samo kosil in malic, ampak en drug del, ki se v primeru odsotnosti otroka ne odšteva. Zato skoraj ni razlike, ali imaš otroka ves čas v vrtcu, ali ga nimaš. Nikoli ni bistvene razlike. Ni prav, vendar je tako in na to pristaneš, ko otroka vpišeš v javni vrtec. to bi bilo treba spremeniti na bazični ravni. Vendar se ne bo, ker vlada kvečjemu želi stvari še zaostriti tako v vrtcih kot v šolah in predvsem šparati iz državnega proračuna (da bo denar za druge, njim bolj pomembne reči) in čim več preložiti na starše. Zato ti v bistvu ravnateljica ne more pomagati, ker je zakon tako napisan, kvečjemu upaš lahko, da ne bo še slabše. V nasprotju s tem, pa v šoli plačaš samo obroke hrane, (učitelje ne financira občina, ampak država v celoti), in ti obroki v šoli so btw dražji kot celotno plačilo vrtca, če nisi ravno socialni revež. V šoli ti seveda odbijejo obroke, če otroka ni in v šoli je razlika v plačilu ob odsotnosti otroka več kot očitna. V vrtcu pa tega ne boš dočakala. žal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?