Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vrtec-jasli Domžale in okolica 10.5.2005 10:56:11
|
|
|
|
darjatimci
|
Za Sneberje vem,da imajo,so imeli pred kratkim prostor-preveri,odprti so od 5.30 do 16.30.Tudi jasli.
|
|
|
|
vrtec-jasli Domžale in okolica 10.5.2005 20:03:13
|
|
|
|
Anja167
|
Seveda imajo prednost otroci, ki dopolnijo starost enega leta do 1. novembra, in to zato, da je skupina polna že od septembra. Če pa bi navedla 1. julij kot čas začetka, bi pa dobila z še večjo verjetnostjo, saj je potem skupina polna tudi čez počitnice (ni preverjeno, sem pa skoraj ziher, da je tako, da domžalski vrtci gledajo na stvari večinoma s finančne plati). Mi smo tudi med tistimi 200 prosilci, ki smo dobili prošnjo zavrnjeno, in to tako v Urši kot v Vrtcu Domžale. Sem besna? Ja, sem. Tudi zato, ker so nam dali prvič drugačne informacije, kam zaprositi, kot zdaj, ko naj bi se na odločitev komisije pritožili (še ta rešitev ti ostane). Mi bomo našega vozili v Ljubljano, blizu moje službe. Predlagam ti, da greš mogoče na strani Ministrstva za šolstvo in šport in tam pobrskaš za seznamom vrtcev ter poiščeš tiste, ki bi ti v lokaciji odgovarjali, in jih kar pokličeš. Glede na to, da boš potrebovala varstvo sredi leta, se boš tako morala najbrž vse posebej domeniti. V Ljubljani so glede dajanja informacij veliko veliko veliko bolj prijazni, saj nimajo tako polno kot domžalski vrtci. LP in srečno z iskanjem dobrih jasli.
|
|
|
|
vrtec-jasli Domžale in okolica 14.5.2005 10:56:55
|
|
|
|
tejč
|
Ja, tudi midva že razmišljava o vrtcih, Ajša se je komaj rodlila. pa vendarle. A katera ve, kakšen je kaj vrtec Količevo? bojda je neki športni... Kaj pa Ostržek? Imajo jasli tudi tam?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?