Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtci z programom kzk (korak za korakom) 20.10.2005 13:21:04
|
|
|
|
m@j@
|
J az ga poznam malo, sem bila eno dopoldne v takem vrtcu. Sicer pa to ni več uradno priznan program, ker na teh načelih temelji sedanji kurikulum za vrtce. bistvo so: kotički, odločanje otroka ali želi, kaj želi, kdaj želi kaj delati,... v glavnem nimaš kaj kiksnit. Mislim pa da imajo tudi zelo dobre načine sodelovanja s starši. lp,
|
|
|
|
RE: vrtci z programom kzk (korak za korakom) 20.10.2005 13:28:27
|
|
|
|
Urša
|
V takšen vrtec je vključena tudi moja . Sicer je še v jaslih, tako da bodo s programom verjetno začeli kasneje. Drugače sem pa sama delala v 1.razredu OŠ po tem programu in se mi je zdelo super-zadovoljna jaz, otroci in starši.
|
|
RE: vrtci z programom kzk (korak za korakom) 20.10.2005 13:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
V Bertokih smo imeli s faksom veliko nastopov in tudi obvezno prakso sem imela tam v jaslih. Ta dotični vrtec ima fajn vodjo in ene par zanimivih vzgojiteljic. Način dela je otrokom prijazen. V jaslih smo se imeli tam kar fino. Smo šli vsak dan ven :) Samo zdaj ne vem, katera vzgojiteljica bo imela tvojo punčko. Je pa to tak vrtec, da ogromno sodelujejo s starši in si lahko tudi z njimi v skupini kot prostovoljka, če imaš čas in sodeluješ :) so zelo odprti za nove stvari, kar mi je všeč. Pojdi si ga pogledat, mislim, da ti bo všeč. Je eden redkih vrtcev, ki mi je res všeč.
< Sporočilo je popravil UnderEja -- 20.10.2005 13:46:53 >
|
|
|
|
RE: vrtci z programom kzk (korak za korakom) 20.10.2005 13:58:53
|
|
|
|
Dejča
|
Kje v okolici Celja/Velenja pa je kakšen tak vrtec? Če sploh je ... Jaz sem s Polzele, pa me malo zanima za drugo leto, če bo šla Tara v vrtec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?