Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vročina v zgodnji nosečnosti 6.6.2008 18:15:44
|
|
|
|
AnciM
|
Meni je zrasla čez 39 stopinj, ko sem bila noseča 4 tedne, in ni nobenih posledic. Me je bilo zelo strah vzet Lekadol, a mi je potem zdravnik rekel, da ni problema in da lahko.
|
|
|
|
RE: vročina v zgodnji nosečnosti 6.6.2008 18:16:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Prebolela sem 2 hudi angini brez antibiotika. Jemala sem samo lekadol, tudi po 2 naenkrat. Pa pršilo angal za grlo tudi. Lekadol ne škodi. Je edino varno zdravilo v . Pa pozdravi se čimprej.
|
|
|
|
RE: vročina v zgodnji nosečnosti 6.6.2008 18:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala....zdaj mi vročina pada imam 37.3. Ker lekadol ni kaj preveč pomagal sem šla pod mrzl tuš
|
|
|
|
RE: vročina v zgodnji nosečnosti 6.6.2008 18:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače je pa najboljši domači bezgov čaj, po njem se najhitreje prepotiš. Ga spiješ in greš ležat pa ogrneš se z 2 dekama. Sliši se kruto v tem vremenu,vendar pomaga.
|
|
|
|
RE: vročina v zgodnji nosečnosti 6.6.2008 18:41:22
|
|
|
|
Naja30
|
Tudi jaz sem imela visoko vročino, ko sem bila noseča s prvo hčerko in sem bila tudi na antibiotikih, pa ni bilo nič narobe.
|
|
|
|
RE: vročina v zgodnji nosečnosti 6.6.2008 18:46:03
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz sem imela prve tri mesece noon stop malo povišano temperaturo, sicer je bla skoz pod 37, ampka ker imam drugače dokaj niszko, me je non stop zeblo -spomladi sem spala v termoflisu,, kdo je še kjaj takega videl? :), moj možek pa v kratkih rokavih hehe ..potme je mpa minilo, zdaj sem v 20 tednu in mi počasi postaja vroče ...
|
|
|
|
RE: vročina v zgodnji nosečnosti 6.6.2008 19:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem v 5. tednu tudi imela vročino čez 38C. Pa sem šla vseeno na tak hiter sprehod, sem se preznojila, vzela lekadol, čaj z limono in je blo ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?