|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina pri 7 tednov starem dojenčku
25.1.2009 19:38:52   
lara žana
oj

zanima me če lahko dam sirup proti vročini 7 tednov staremu dojenčku?
ima 37,5 stopinj. ko sem bila v prvi posvetovalnici mi je pedister rekel, če imam kak sirup proti vročini,zdaj pa mi kolegica pravi,da ne smem sama dajati brez zdravnika.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina pri 7 tednov starem dojenčku
25.1.2009 19:43:17   
pob@linček
mislim,da je to normalna temp.Jaz nebi se nic dajalauser posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu lara žana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2009 19:44:58   
Lona76
Če ima vročine 37.5 mu nikar ne dajaj sirupa. Vročina se začne zbijati ko ima 38.5 ali več!!!!!

Je pa res, da bi se pri tako majhnem tudi jaz posvetovala kaj naj mu dam. Ponavadi dajo svečke paracetamol za zbijanje temperature. Ampak vem, da sem jaz to dobila pri prvem cepljenju, če bi slučajno bila kakšna reakcij.

Želim vam, da vročina pade in ne bo potrebno nobenih zdravil.

(odgovor članu lara žana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2009 20:11:14   
katra55
To še ni vročina, mogoče imaš samo preveč oblečenega, saaj tako mali otroci ne morejo uravnavati temperature.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2009 20:37:10   
Naja31
Se strinjam. To ni vročina.
Počakaj da zraste, in potem kliči dežurnega pediatra. Pri tako majhnemu jaz ne bi delala nič brez posveta z zdravnikom.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2009 20:52:47   
end1
tudi njaz se strinjam s prej napisanim, če pa naraste pa pokličeš v dežurno. Mi smo meli šele pri treh doma svečke, ki pa jih na srečo še dolgo pol ni blo treba rabt. 

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2009 21:04:36   
bskrle
Tako majhnemu otroku glede na težo pediater določi količino sirupa, ponavadi mu dajo svečke, ampak pri vročini; 37,5 ni vročina za zbijanje.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2009 5:51:41   
tinatona
37,5 je za novorojenčke normalna temperatura. Lahko imate samo preveč pokritega. Kako pa je sicer razpoložen? Kako se doji?

LP

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2009 8:22:35   
mami.pami
Upam, da dojenček nima več povišane temperature. Res je, da se vročina zbija šele pri 38,5. Mi imamo doma zmeraj na zalogi svečke paracetamol - za tako majhnega so primerne paracetamol 60. Sicer pa bi bilo najbrž dobro preveriti pri pediatru, kaj s tako majhnim bolnikom. Srečno.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2009 10:49:15   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Se strinjam. To ni vročina.
Počakaj da zraste, in potem kliči dežurnega pediatra. Pri tako majhnemu jaz ne bi delala nič brez posveta z zdravnikom.

se podpišem pod to.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?