|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina ne pade
6.7.2006 8:37:46   
Urška//
Naša Lara je včeraj dobila vročino 38.4, sva bile pri zdravniku ampak je rekla da se še nič takega ne vidi, sem vprašala če lahko greva ven je rekla da lahko samo ne na sonce,
no potem sem ji včeraj dala ob pol 8 zvečer svečko in ob pol 11 je imela še višjo vročino 38.8 zato sem ji dala še eno, pa tudi po tej ji vročina celo noč ni padlauser posted image , nisma nič spaleuser posted image user posted image
zaj pa me zanima če lahko dam dve svečki naenkrat, stari smo skoraj 14m in če lahko greva ven, vročino pa je imela zjutraj 38.1user posted image

lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina ne pade
6.7.2006 8:40:17   
urška
meni je pediatrinja rekla, da če ima vročino naj ne gremo ven.

pa ji vročina po 2 svečkah ni čisto nič padla?

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2006 8:47:50   
suzy007
Tudi moja Lara je imela 3 dni vročino 38,5. Pri nas (v Kopru) razsaja neka  virusna angina, poleg tega pa je imela še sor. Jaz ji nisem dajala svečk. Zdravnica mi je rekla, da mora vročina po treh dneh pasti in res je tako. Zdaj je že vredu, tudi papa že normalno (prej namreč tudi jesti ni mogla).
Tudi meni je rekla zdravnica, naj ne hodimo ven z vročino. Na sonce absolutno ne. Lahko kvečjemu na dvorišče, nekam v zavetje, pa še to ne za dolgo. Jaz sem jo šele po treh dneh peljala za 15 min na sprehod, ker nimamo dvorišča...
Čimprej ozdravite!

Lep pozdrav

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2006 8:48:39   
Urška//
padla ji je iz 38.8 na 38.1

rekla pa je da lahko gremo ven ker itak ni razlike zunaj notri, samo ne na sonce in tudi če je veter ptem ne, da drugače pa lahko gremo

zaj pa ne vemuser posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2006 8:53:08   
mala maja
če sem te prav razumela si dala nazdnje svečko ob 11h zvečer. Daj ji še eno če ji bo kaj padla vročina.

Ča pa ji tud jutri vročina ne bi nič paldla bi jo pa nazaj k zd. peljala.

Ven pa jaz ne bi hodila. Raje bi odprala okna in bila lepo notri.user posted image

Pa čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2006 8:54:28   
urška
no saj malo ji je padla. pomembno je tudi to, kje temperaturo meriš. ker v ritki ali v ušesu moraš odštet pol stopinje (pa sej to najbrž že veš)

jaz dam v primerih, da temp. ne pade v ta drugo voltaren svečko. in potem vedno pade. mogoče ne čisto "na nulo", ampak definitivno pod 37.5.

pravijo pa da ful pomaga če mu daš surov krompira na podplate.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2006 8:57:11   
Urška//
merim ji pod pazduho, sem ji pa zdaj dala še eno svečko

samo mi je ful hecno ker je ful dobre volje, pa ful se igra, pa debatira sama s sabouser posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2006 9:16:03   
mika
pravijo pa da ful pomaga če mu daš surov krompira na podplate

Če ima naša visoko vročino, kombiniramo calpol in krompir. Na  rokice in nogice dam krompir, čez pa zokne.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2006 9:39:38   
Anonimen
Moj Timi je to preživljal pred nekaj dnevi,tri dni 40 vročine,ki ni hotela pasti,niti tuširanje niti Calpol nista pomagala,niti navadne svečke.
Smo pa k zdravniku šli in je fasal,tisto novo famozno angino.Dobil je antibijotik in Voltaren svečke.Z njimi nam je uspelo vsaj za nekaj časa zbit vročino.
Šele,ko je antibijotik prijel se je stanje izboljšalo.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2006 10:07:53   
Anonimen
Ana jo je tudi imela pred 3 tedni in je bila kar boga. Ampak če sta bili pri zdravniku, bi moral opazit, če bi bila angina, ker imajo močno otečene bezgavke in grlo. Sicer obstajata dve vrsti angine - virusna in bakterijska. Virusna ni tako huda, vročina ne naraste nad 38, zato pa zanjo ne obstaja zdravila. Bakterijska pa je kar huda, z vročino nad 40, pomaga pa antibiotik.

Jaz v glavnem ne bi kar tri dni zbijala vročine, če ne bi točno vedela, za kaj gre. Ven pa tudi ne bi hodila - stara šola pravi, da otrok z vročino nima kaj zunaj delat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.7.2006 10:27:29   
Anonimen
Meta pri nas je bila kombinirana(izjava pedijatrinje)virusno bakterijska,ta je množično kosila ne samo po obali,ampk kot sem brala tudi drugje po Sloveniji.
Nobenih drugih prehladnih znakov,samo gnojni čepki v žrelu,zatekli mandeljni in seveda visoka vročina.Nič nahoda,nič kašlja,razen,ko ga je revčka bolelo grlo je pohrkaval in pokašljeval.
Se pa zna zakomplicirat,če ni takoj pravilno zdravljena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2006 12:21:41   
bini
user posted image  no, pa smo jo še mi staknili, to angino...
kar naenkrat je ana včeraj zvečer zakuhala na 39, skoraj 40... zjutraj je vzel bris in je bil pozitiven...
je pa dobila antibiotik samo za 4 dni (Zontric al nekej), ker Ospena ne sme - še nismo zihr al je alergična al ne... user posted image
neva ti boš morda vedla - kako hitro bi pa ta antibiotik moral prijet, ker ga dobi samo 1krat dnevno 4ml??
upam da bo kmal boljš... smo pa angino čist na začetku ujeli... jest upam da ne bo še tamal kaj staknu user posted image ... pa da bomo šli kmal lahko ven....

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.7.2006 13:37:29   
Anonimen
Ne bi vedela ali si upala trdit,da kmalu bini.Če je samo za 4 dni,bi relativno moral kmalu prijet,sicer pa vsaj v roku 24 ur po zaužitju,tudi kakšen dan več.Mi smo morali počakat kar tri dni,da je Ospen prijel.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?