Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vročina brez kašlja in zamašenega nosa 28.7.2009 15:30:55
|
|
|
|
laziana
|
odvisno kok ima visoko vročino. Moj fantek je imel 3 dni vročino do 39,5, potem pa lise po telesu in je dr. rekla da je šesta bolezen (čeprav ne vem kje bi jo staknil, ker ni bil v vrtcu). Če bo trajalo še kak dan se raje pokažite pri zdravniku, pa naj malo kri preveri. lp
|
|
|
|
RE: vročina brez kašlja in zamašenega nosa 28.7.2009 15:32:03
|
|
|
|
liliana
|
Naša je že dvakrat imela tako.....baje je viroza.....po 3-4 dneh je vročina iznenada padla tako kot je prej iznenada narasla......
|
|
|
|
RE: vročina brez kašlja in zamašenega nosa 28.7.2009 15:33:01
|
|
|
|
liliana
|
pa fleke rdeče po padcu vročine je tudi imela dvakrat......
|
|
|
|
RE: vročina brez kašlja in zamašenega nosa 28.7.2009 15:36:03
|
|
|
|
bozenaz
|
zdravo! Tudi naš je imel pred kratkim 4 dni vročine brez vseh ostalih simptomov. Tretji dan smo odšli k zdravnici, kjer so nam povedali da naj bi bila virusna angina. Zdravil ni dobil. Morali smo samo dajati svečke proti vročini in pa piti je moral dosti. No, četrti dan je vročina izginila, potem pa so se pojavili rdeči izpuščaji po celem telesu. Na srečo nas je zdravnica opozorila na to, zato nismo zganjali neke panike. Kasneje sem brala, da so enaki simptomi pri 6. bolezni (vročina, izpuščaji), tak da sumim, da je imel to. O tej bolezni pa najdeš na forumu fajn napisano kaj to sploh je. Upam, da sem pomagala. LP
|
|
|
|
RE: vročina brez kašlja in zamašenega nosa 28.7.2009 16:27:35
|
|
|
|
veveričica
|
hvala za odgovore. malo več spi kot običajno.kaj menite.bi jo bilo potrebno peljati že danes na pregled ali kako.sploh nevem sem čisto zmedena.kaj bi še lahko bilo ,če ni 6 bolezen.v četrtek imava pa pregled pri okulistu in sedaj nevem ali jo bom sploh lahko peljala.
|
|
|
|
RE: vročina brez kašlja in zamašenega nosa 28.7.2009 19:46:18
|
|
|
|
isabeaux
|
Naš je imel pravkar...prebolel angino...spet...pa sploh ni bilo za opaziti...sao jok in visoka vročina...na koncu sva mu dala voltaren svečke, da mu je sploh padla...in na pregledu je potem po dveh dneh sva šla...dobil seveda spet ospen no in sedaj je ok...edino dobili smo drugi zobek...po tem kriznem tednu...
|
|
RE: vročina brez kašlja in zamašenega nosa 28.7.2009 20:07:08
|
|
|
|
PC Baby
|
Mi smo imeli enako situacijo in vročina je nastopila zaradi rahle dehidracije. Zunaj je vroče, on je se pa malo manj dojil kot ponavadi...
|
|
|
|
RE: vročina brez kašlja in zamašenega nosa 29.7.2009 14:51:11
|
|
|
|
veveričica
|
danes smo bili pri njeni zdravnici in ima virozo.pokazalo pa je šele ko sva dali kri.v petek imamo kontrolo krvi in če nebo bolš nevem kaj bo.
|
|
|
|
RE: vročina brez kašlja in zamašenega nosa 31.7.2009 22:03:29
|
|
|
|
katjuša97
|
pri tvoji se je pokazala viroza nažalost, vseeno pa bi lahko vročina brez ostalih simptomov pomenila kakšen nov zobek .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?